Ferrari pilotu Sebastian Vettel, Spa'da elde ettikleri zaferin Ferrari ici cok onemli olduğunu soyledi. Sebastian Vettel, son zaferini 2018 Belcika GP'de alırken, bu yıl ozellikle son yarışlarda Charles Leclerc'in temposunu yakalamakta zorlandı. Alman pilot, Belcika'ca Charles Lecerc'in galibiyete ulaşmasına yardım etti ve Ferrari, 2018 Amerika'dan sonra ilk zaferini aldı. Monza oncesi konuşan Vettel, "Monza'daki yarış hazırız. Belki de bu hafta sonu favori biz olacağız. Monza'da her zaman pek cok taraftar oluyor ve bu harika bir şey. Spa'daki barışın ardından bu hafta sonu başarılı olmak istiyoruz. İyi bir aracımız var, neler olacağını goreceğiz." "Belcika'daki zafer takım ve charles icin cok onemli. Cunku şimdiye kadar zor bir sezon gecirdik ama her şey Spa'da yolundaydı. Umarız Monza'da bizi başarılar bekliyor olur." "Ferrari icin yarışmak benim cocukluk hayalim. Televizyonda Schumacher'in kırmızı araclarla yarışları nasıl kazandığını seyrederdik." "Ferrari icin yarışmayı seviyorum, Charles'la takım icin birlikte calışıyoruz. O cok guclu bir partner. Spa'da benden daha iyi bir performans sergiledi ve bundan pek de memnun değilim. Ama hepimizin farklı tercihleri var ve her zaman bir şeyler oğrenebiliyorsunuz." dedi. İnternet Haber