Hamilton McLaren’da kalacağına soz verdi
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton McLaren’da kalacağına soz verdi
-
17-10-2019, 11:43:23Lewis Hamilton, Formula 1 kariyerinin geri kalan bolumunu McLaren ekibiyle birlikte surdurmekten mutlu olacağını soyledi. Foto Galeri: Yeni dunya şampiyonu Hamilton, takımın Woking’deki merkezinde McLaren calışanı yaklaşık 1000 kişinin onunde takımda kalacağına soz verdi. Hamilton, “Bu takımı seviyorum. McLaren dunyanın en iyi takımı. McLaren’ın başarılarıyla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. 23 yaşındaki İngiliz surucu, “Henuz cocukken, yapmak istediğim tek şeyin yarışmak olduğunu, McLaren’ın da suruş yapmak istediğim takım olduğunu biliyordum” dedi. Hamilton, “Ayrton Senna’nın ve Mika Hakkinen’in şampiyon olduğu aracı gormek icin eski fabrikaya giderdim. Orada direksiyona dokunur ve bir gun onunde 1 numara yazan ve benim ismimi taşıyan bir araca sahip olacağımı hayal ederdim. Şimdi bu ruya gercek oldu” şeklinde konuştu. Hamilton, Ron Dennis’in takımında en az uc dunya şampiyonluğu kazanmak istediğini belirterek, bunu sadece kendisine soz verlien McLaren’ın F1 LM yol aracını almak icin istemediği şakasını yaptı. TurkiyeF1.com __________________