Lewis Hamilton'la soru cevap
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Lewis Hamilton'la soru cevap
-
17-10-2019, 11:34:11McLaren pilotu Lewis Hamilton, Brezilya GP oncesinde soruları cevapladı: S – Sıralamalar sonrasında neler hissediyorsun? Lewis Hamilton Dordunculuk de start icin kotu bir pozisyon değil. İkinci sıradayım ve hala ihtiyacım olan puanlar icin mucadele edebilecek guclu bir pozisyondayım. Bu sırada bitirebilirim. One atılmak icin bir acelem yok, elimizden gelenin en iyi suruşunu yapmamız lazım. Eğer poziyon kazanırsam harika, ama olmazsa da bu dordunculuk bana yeter. S – Fernando Alonso’nun arkanda olması konusunda neler duşunuyorsun? LH: Bu konuda bir şey duşunmuyorum. Zor bir start olacak fakat tum suruculerni birbirlerine saygılı olduğunu duşunuyorum. Dolayısıyla kotu bir start alırsam bana meydan okumayacağını tahmin ediyorum ama olmazsa ben onunde kalarak gorevimi en iyi şekilde yapacağım. S – İlk viraj oldukca zorlu, start konusunda endişelimisin? LH: Zor bir yarış olacak. Fakat herhangi bir risk almak zorunda değilim. Start konusunda endişeli değilim. S – Dunku sıralamalar yanlış giden neydi? LH: Sizin icin yanlış giden bir şeyler olabilir, ama bizim icin elimizden gelen işin en iyisini yaptık. Son seansın ilk turu evet, harika değildi ancak ikincisi iyiydi. Takip ettiğimiz strateji bu. S - Yarın yağmur bekleniyor, bunun ortalığı karıştırmasından korkuyor musun? LH: Brezilya’da yağmur yağdığında cok şiddetli oluyor. Dolayısıyla bu herkes icin zor olacaktır. Hicbirimiz burada daha once yağmurlu bir havada suruş yapmadık. O yuzden hepimiz icin yeni bir tecrube ve yeni bir meydan okuma olur. Tekrar soyluyorum, bizim amacımız guvenli bir şekilde finişe ulaşmak. S – Felipe’nin bugunku hedefi gayet acık, onun kesinlikle kazanmaya ihtiyacı var. Sizin hedefiniz ise daha genel, dunya şampiyonluğuna odaklanıyorsunuz. Senin hedefin nedir? LH: Bu hafta sonuna başka yarışlara olduğundan farklı bir yaklaşım sergilemiyorum. Burada kazanmak icin geldik. Acıkcası dunku hızımız da iyiydi. Belki sectiğimiz strateji sıralamalar icin en ideali olmamış olabilir ancak sıralamalarda tam hak ettiğimiz yerde olamasak bile bugun guclu bir performans sergileyeceğimizi duşunuyorum. S – Şu andan itibaren kritik final oncesi prosedur nasıl olacak? LH: Diğer hafta sonlarından farksız. Ozel bir planımız yok. Film seyredebilirim veya kardeşimle play station oynayabilirim. Rahat olacağım. Sakin bir kafayla, iyi bir iş cıkarmaya calışacağım. S – Hangi filmi seyredeceksin? LH: Heikki bana birkac guzel film verebileceğini soylemişti, bilemiyorum. S - Sezon başında bircok pilot F1’de ikinci yılın ilk seneden daha zorlu gececeği konusunda uyarıda bulunmuştu, gercekten oyle mi oldu? LH: Sanırım bu yıl cok daha fazla hata yaptım. Fakat son yarışa gectiğimiz yılki puan avantajıyla geldim. Galiba bu herşeyi anlatıyordur. TurkiyeF1.com __________________