Hamilton şampiyonluk icin iyimser
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton şampiyonluk icin iyimser
-
17-10-2019, 11:34:05Lewis Hamilton, sıralam turlarında dorduncu cebin sahibi olmasına rağmen, dunya şampiyonluğunu kazanmak icin hala cok iyi bir pozisyonda olduğuna inanıyor. McLaren pilotu yarın Formula 1 kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşamak icin beşinci olması yeterli olacak. Felipe Massa’nın pole pozisyonunu kazanması ve Kimi Raikkonen’in ucuncu cepte olması Hamilton uzerindeki baskıyı artırmasına rağmen, İngiliz surucu, her zamanki gibi yarışa odaklandığını ve sakin olacağını soyledi. Hamilton, “Bu hafta sonuna da, diğer yarışlarda olduğundan farklı bir yaklaşım sergilemeyeceğim. Cıkıp kazanmak icin burdayım” dedi. Hamilton, “Bugun iyi bir hız sergiledik. Sectiğimiz strateji belki sıralamalar icin cok iyi olmayabilir ancak yarın guclu bir pozisyonda olacağız” diye konuştu. 23 yaşındaki McLaren pilotu, “Yarın neler olacağını bilemiyoruz. Hava durumu bugunku gibi olabilir. Yağmur yağma ihtimali de var. Yağmur olursa cok daha iyi pozisyonda oluruz. Felipe’nin ne yapacağını da bilemiyoruz” dedi. Fernando Alonso ile olası bir kazadan endişe duymadığını da belirten Hamilton, startın zorlu gececeğini ifade ederek “Fakat tum pilotların birbirlerine saygılı olduğunu duşunuyorum. Dolayısıyla eğer kotu bir start alırsam, Alonso’nun bana meydan okuyacağını tahmin ediyorum. Onun onunde kalmak icin elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi. TurkiyeF1.com __________________