David Coulthard, bugun Brezilya’da Formula 1 pilotu olarak cıkacağı son yarışın her saniyesini zevkle gecireceğini soyledi. 246 yarışlık kariyerine İnterlagos’ta son noktayı koyacak olan Red Bull Racing pilotu, takımda danışman olarak ve televizyonda yarış yorumcusu olarak yeni bir kariyere başlayacak. Son yarış haftasında duygulu anlar yaşadığını soyleyen İskoc pilot, bunun son yarıştan zevk almayı onlemesine izin vermeyeceğini belirtti. Coulthard, “Bu sureyi her anından zevk alarak gecireceğim. Buraya gelip de benim kadar boyle uzun bir kariyer yapma fırsatını hic bulamamış olanlar bir cok insane var. Ayrıca gercekten buyuk bir kabiliyete sahip olup da bir grand prix aracına gecme şansını dahi bulamamış olan cok sayıda kimse var. Dolayısıyla ben her zaman bana verilen bu fırsata minnetar oldum ve takdir ettim” dedi. Coulthlard, “Kotu gunlerde bile hep takımla, bir grand prix pilotu olarak calışmaktan zevk aldım. 160 mph’da virajı donerken takıma bilgi veren bi pilot olmak cok guzel. Bu cok ayrıcalıklı bir pozisyon. Bu ayrıcalıklı pozisyonu en az 240 defa yaşadım” diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________