Anthony Hamilton: 'Bazen F1'de kalmaya değer mi diye duşunuyorum' [Spor Timi]
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Anthony Hamilton: 'Bazen F1'de kalmaya değer mi diye duşunuyorum' [Spor Timi]
-
17-10-2019, 11:21:31Dunyanın en genc F1 şampiyonu Lewis Hamilton'ın babası Anthony, oğluna yonelik hasmane atmosferin, Formula 1'in kendileri icin doğru yer olup olmadığını sorgulamasına neden olduğu itirafında bulundu. İspanya'daki ırkcı soylemlerin ardından gecen hafta Brezilya'da Hamilton'a karşı tahrik edici sloganlar ve yuhalamalar olmuştu. Bununla birlikte BBC Radio 5, dun dinleyicilerine 23 yaşındaki McLaren pilotu hakkında gercekten neler duşunduğunu sormuş ve İngiliz surucu aleyhine bazı yorumlar yapılmıştı. Hamilton'ın vergi kacırmak icin İsvicre'ye gitmesinden, "kendini beğenmiş ve kibirli" olarak nitelenmesine kadar bircok eleştiriler gelmişti. İngiliz Sir Stirling Moss da Daily Express gazetesinde BBC'nin bu yorumlara yer vermesine tepki gostermişti. Anthony Hamilton ise icinde bulundukları atmosferin kendilerini cok incittiğini belirterek, "Bazen, cok uzun suredir ruyamız olmasına rağmen, Formula 1'de olmaya değer mi diye duşunuyorum" dedi. Baba Hamilton: "Hepimiz insanız, duygularımız var. Lewis'e karşı bu şekilde davranmaları insanı acıtıyor. Kimse, sevdiği, baktığı insanlara karşı boyle birşey istemez" diye konuştu. Anthony Hamilton ayrıca, "Bizler alcak gonullu insanlarız. Bunları nicin yapıyorlar bilmiyorum. Fakat umarım tanrı onları affeder" dedi. TurkiyeF1.com __________________