Sebastien Vettel, spin attığı İtalya GP’nin kendisi icin iyi gecmediğini kabul etti. Alman pilot dorduncu başladığı yarışta spin attı ve ardından piste donerken Lance Stroll’e carptı. Yarış sonrası konuşan Vettel, “Aracın arka tarafının kontrolunu kaybettim, benim hatamdı. Aniden arabanın arkası hafifledi ve kaydı. Burası aslında yarışımın bittiği yerdi.” “Tabii ki olanlardan memnun değilim. Yine de takım icin onemli bir gundu. Genel olarak, takım icin yarış guzeldi, fakat benim icin iyi gecmedi. Yani takım icin iyi bir gun ama benim icin en iyisi değil.”dedi. “Olanlardan memnun değilim, durumumdan hic memnun değilim. İyi başladım, ancak ilk virajda gidecek hicbir yer yoktu, bu yuzden pozisyonumu kaybettim. Onu geri almayı başardım, daha sonra liderleri yakalamak zorunda kaldım. Sonra aracın arkasının kontrolunu kaybettim ve yakalayamadım. Ondan sonra, benim icin yarış aslında sona erdi.” “Lance Stroll’u gormedim. Piste donmek icin birkac deneme yaptım ama hareket edemedim. Doğru yonde gidemedim, bu yuzden onu gormedim.” “Heyecanımı kaybetmedim. Yaptığım işi seviyorum, ancak gosterebileceğiniz sonucları gostermediğinizde, hoşnutsuzluklar anlaşılabilir oluyor.” dedi. İnternet Haber