Barrichello'nun bırakmaya niyeti yok
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Barrichello'nun bırakmaya niyeti yok
-
17-10-2019, 10:49:13Rubens Barrichello, sezonun son yarışı olan Brezilya Grand Prix'yi, kariyerinin son yarışı olarak değerlendirmediğini soyledi. Bu yıl, F1 tarihinin en kıdemli pilotu unvanını Riccardo Patrese'nin elinden alan Brezilyalı pilotun, gelecek yıl Honda'da devam edip etmeyeceği henuz kesinlik kazanmış değil. 36 yaşındaki Brezilyalı pilot, gelecek hafta sonu Sao Paulo'da kendi seyircisi onunde 270'nci Grand Prix'sine cıkacak. Barrichello, "Bunu son yarışım olarak gormuyorum. Bu da gecmiş yıllarda olduğu gibi, taraftarlardan buyuk bir destek alacağım harika bir yarış olacak bir Brezilya GP" yorumunda bulundu. Toro Rosso ile goruştuğu soylentileri yapılan Barrichello, kariyerinin 17'nci sezonuna başlama konusundaki şansı konusunda ise yorum yapmadı ancak, "Henuz burada veda yarışına cıkmak istemiyorum" dedi. AP'ye konuşan Barrichello, "Şu an bu konuda hakkında konuşmak zorunda değilim. İnterlagos'ta iyi bir yarış cıkarmaya calışacağım. Pist, Felipe'yi ve beni desteklemeye gelen taraftarlarla dolu olacak" diye konuştu. Barrichello, Formula 1 kariyerine 1993'te Jordan Hart ile başladı. 1997'de Stewart Grand Prix'ye gecen Barrichello daha sonra 2000'de Ferrari'de kariyerine devam etti. Brezilyalı surucu, 2006'da Honda'ya gecene kadar Michael Schumacher'in yanında 2 numaralı pilot olarak gorev yaptı. Barrichello, Ferrari ile dokuz kez yarış kazandı. TurkiyeF1.com __________________