Daniel Ricciardo, Renault'nun dorduncu olabileceğine inanıyor. Daniel Ricciardo, son yarış Monza'da harika bir hafta sonu gecirdi ve yarışı dorduncu sırada noktaladı. Şimdi daha once dort kez podyuma cıktığı Singapur'a gidecek olan Avustralyalı pilot, Renault'nun başarılı olacağına inanıyor. "Bu pistteki fiziksel ve psikolojik baskıyı seviyorum. Bu ozel antrenman gerektiren zorlu bir yarış hafta sonu. Singapur'daki ilk yarışım olan 2011'de cok şey oğrendim. Ozel bir form yakalayabilmek icin ozel antrenmanlar almalısınız." "Cadde pistlerini hep sevdim. Kontrolun sizde olduğu ve en iyisini yaptığınız hissini uyandırıyor ki bu harika bir his. Singapur, Forumla 1'deki ilk gece yarışıydı. Gece yarışmayı seviyorum ve ayrıca bu daha once burada başarılar yakalayıp, podyumlar elde ettiğim bir pist. "Takımlar şampiyonasında dorduncu sırada yer almak icin İtalya'da iyi sonuclar aldık." "Monza'da iki aracla da ilk beşte yer almayı hak ettik. Zaten cuma gunu mukemmel bir tempomuz vardı ve harika bir hafta sonu gecirdik. Sonunda 22 puan topladık. Bu sezonun en iyi sonucu oldu. Tekrar yapabileceğimizi biliyoruz." "Ancak oncelikler iyi yarışlar gecmeliyiz. Takımlar şampiyonasında dorduncu olmamızı engelleyecek herhangi bir şey goremiyorum. Bu gorev beni motive ediyor." İnternet Haber