Nico Hulkenberg, 2020 sezonunda Haas'ta Kevin Magnussen'e katılmak icin anlaşma imzaladığı soylentilerini yalanladı. Magnussen, 2017'deki kufurlu tartışmaya rağmen Alman surucu ile takım arkadaşı olma konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağı konusunda ısrar ediyor. Auto Motor und Sport'a konuşan Magnussen, "Nico hızlı, deneyimli ve saygılı. Benim pozisyonumda, gercekten dikkat cekmenin tek yolu olduğu icin mumkun olan en iyi takım arkadaşını istiyorum." dedi. Takım patronu Gunther Steiner, Romain Grosjean'ın formunun “inişli cıkışlı" olduğunu soyledikten sadece birkac gun sonra, Hulkenberg anlaşmasının bu hafta sonu Singapur'da ilan edileceğine inanılıyor. Ancak Hulkenberg sozleşmeyi henuz imzalamadığını soyluyor. Ntv yayıncısına, "Şu anda imzalanan hicbir şey yok, ama ekibim ve ben konunun uzerinde calışıyoruz." "Uzerinde calıştığımız secenekler var, muzakereler ve goruşmeler var, ancak henuz somut bir şey kararlaştırılmadı." “Ama eğer istersem, başka bir yarış koltuğuna sahip olacağım.” dedi. İnternet Haber