Antonio Giovinazzi şimdiye kadar yaptıklarından cok daha fazlasını yapabileceğini duşunuyor. Giovinazzi sezonun ucte ikilik kısmında, yalnızca uc puan kazanırken, Kimi Raikkonen aynı aracla 31 puan aldı. İtalyan surucu daha fazlasını beklediğini kabuk etti. “Bu sezon beklentilerimi pek karşılamadı. Daha fazlasını yapabilirdim, ama şansın her zaman yanımda olmadığına inanıyorum." "Takım arkadaşımla kıyaslandığında iyi bir hızım olduğunu gosterdim ve onun bir dunya şampiyonu olduğunu biliyoruz. Hafta sonu boyunca her şeyi doğru yapmanız gerekiyor, ardından biraz da şansla hedefe ulaşabilirim.” “Kimi ile harika bir ilişkimiz var, birlikte ekibin aracı geliştirmesine yardım ediyoruz. Her iki surucu de benzer yorumlar yaptığında, işler daha hızlı gider. Şimdi iyi ilerleme kaydediyoruz.” “Tekrar puan kazanmak icin elimden geleni yapmak zorundayım. Bu hem benim icin hem de takım icin en iyisi. Yapmaya calışacağım şey bu.” “Spa ve Monza'da Pazar gunu hızlı olmama rağmen, coğunlukla yarış tempo uzerinde calışmak zorundayım." "Tecrube gerekiyor ve bu, zamanla bir araya gelecek. Oğrenme sureci bu şekilde gercekleşiyor. Lastik aşınmasını yarış mesafesinde daha iyi kullanmalı ve kontrol etmeliyim.” İnternet Haber