Johann Zarco, KTM'nin kendisiyle hemen ayrılma kararı almasının ardından kalbinin paramparca olduğunu soyledi. Bu sene başında KTM'ye gecen Zarco, beklenen performansı gosterememesinin ardından anlaşması devam ediyor olmasına rağmen sezon sonunda takımdan ayrılma yonunde karar almıştı. Ancak KTM, hic beklenmedik bir anda Zarco'nun San Marino GP'den sonra artık yarışmayacağını duyurdu. Zarco'nun yerine kalan yarışlarda takımın test surucusu Mika Kallio yarışacak. Canal+'ya konuşan Zarco, "Bu kararı salı gunu oğrendim. Şu anda padoktayım. Cozmem gereken şeyler var. Yarışa kadar burada kalmayacağım. Antrenman yapmak icin eve erken doneceğim." "Tuhaf hissediyorum. 10 senedir grand prix yarışlarındayım ve bir anda bana, yaz tatilinde sezon bittikten sonra KTM ile olmayacağım yonunde karar almış olsam da, 'Sezonu tamamlamayacaksın' denildi." "Geri donme konusunda kendime şans vermeye calışmıştım ancak bu şekilde onumu kesmiş oldular." "Sezonu tamamlayamayacak olmak tuhaf. Bu benim kalbimi paramparca etti... Bunu kabullenmek kolay değil." "İlk başta şoke edici oldu ancak gunler gectikce, her şeyde olduğu gibi kabulleniyorsunuz ve atlatıyorsunuz." dedi. Zarco'nun gelecek sene icin secenekleri, tum MotoGP ve Moto2 koltukları dolu gorunduğu icin kısıtlı gorunuyor. Zarco, test pilotu olarak premier sınıfta kalabileceğini soyledi. Fransız surucunun adı Yamaha ile anılıyor. Zarco, "Cok fazla secenek olmayabilir ancak onceliğim MotoGP. Şu anda fiziksel acıdan MotoGP'de hızlı olabilecek kadar iyi durumdayım. Bunu değerlendirmem lazım." "MotoGP donemindeyim ve burada olmak ve ust sıralarda mucadele edebilmek icin her şeyi yapmak istiyorum. Bunun hayalini kuruyorum, bu yuzden şu anda hayalimin peşindeyim." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Zarco'nun kalbi, KTM'den erken gonderilmesi nedeniyle kırıldı