Charles Leclerc, Singapur'daki ilk gunun ardından rakiplerinin cok guclu olduğunu kabul etti. Charles Leclerc, Singapur'daki ilk antrenman seansında vites kutusu problemleri nedeniyle biraz vakit kaybetti ve daha sonra denge problemleriyle boğuştu. Sonuc olarak da altıncı zamanı yaparken, Cumartesi gunu geri donmeye calışacağını soyledi. "İlk antrenmanda bir sorun vardı, biraz zaman kaybettim ve cadde pistinde mumkun olduğunca cok tur atmak cok onemli. İkinci seansta ise aracta kendimden emin hissedemedim. Cumartesi icin iyi şekilde hazırlanmalı ve yarın ilerleme kaydetmeliyiz." "Ciddi bir sorun yok. Zaten coğu zaman cuma gunu her şeyden memnun olmuyorum ama hafta sonu durumu telafi ediyoruz. Calışmam gerek ve yarın her şeyin daha başarılı olacağını umuyorum." "Elbette sorun yuzunden tam olarak calışma fırsatını kacırmak kotu, ama mazeret aramıyorum. Meselenin bende olduğuna inanıyorum. Calışmam gerekiyor ve bunu yaptığım zaman yarın her şey daha iyi olacak." "Mercedes ve Red Bull cok guclu rakipler, onlarla mucadele etmek cok zor olacak. Fakat bunu bekliyorduk ve bu yuzden durumdan en iyi şekilde yararlanmaya calışacağız." "Sıralama turlarında ilk dorde girmeyi umuyorum. Zor olacak, ama bunu yapabileceğimize inanıyorum." "Cadde pistlerini gercekten cok seviyorum ama bugun aracı surerken kendimi rahat hissetmedim. Ama dediğim gibi calışacağım ve yarın bana daha fazla zevk verecek." Leclerc, cuma gunu Mercedes'le olan buyuk farkı beklediklerini kabul etti. "Maalesef bunu bekliyorduk. Mercedes’in hızlı olacağını biliyorduk, ancak hafta sonu henuz bitmedi. Cumartesi icin daha fazla calışacağız. Umarım yarın Mercedes'le olan farkı azaltacağız. "Aracın dengesinden tamamen memnun değilim, ama umarım yarın ileriye doğru buyuk bir adım atacağız. Tabii ki bunu yapınca hemen Mercedes seviyesine gelmeyeceğiz. Ancak bu pistte sorunlar yaşayacağımızı biliyorduk ve şimdi sahip olduğumuz şansı en yuksek seviyeye cıkarmalıyız." "Red Bull Racing aracları da cok hızlı. Mercedes'ten geride değiller. Umarım farkı kapatabiliriz. Şimdi kucuk sorunlarımız var, dengeyi geliştirmek icin cozum uretmemiz gerekiyor. Bunu yapınca yarın her şey daha iyi olmalı." "Ayrıca Sebastian'ın onune gecmek her zaman zor. Bunun icin de elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: "Rakiplerimiz cok guclu"