Lewis Hamilton, Singapur'daki ilk gunun ardından Mercedes'in doğru ritmi yakaladığını duşunuyor. Lewis Hamilton, Singapur'da cuma gunku antrenmanlarda en iyi zamanı yapmasının ardından hem kendisinin hem Mercedes'in doğru ritmi bulmayı başardığını soyledi. "Evet, gun fena değildi, ama burası gercekten cok sıcak. Bu pistte suruş yapmak adeta bir şok gibi, tumseklerle dolud ve tur cok uzundur. Zaten kokpitte bir saunada gibisiniz. Ancak programı tamamen tamamlayarak gercekten iyi bir iş cıkardık ve aracı geliştirmeye devam ettik. Genel olarak memnunuz." "Bugun direksiyonda son zamanlarda olduğundan daha rahatım. Umarım bu, hafta sonunun geri kalanında boyle kalır. Sanırım lastikte doğru yaklaşımı bulup doğru ritimde gitmeyi başardık. Singapur pistinde bu ritmi yakalarsanız, harika bir tur atabilirsiniz." "Elbette, hÂl gelişebileceğimiz alanlar var ve bu her zaman iyi bir şey. Arac uzerinde calışarak bazı ilerlemeler kaydedebiliriz. Ama benim de kendi uzerimde calışacak şeylerim var. Mesela, daha doğru frenleme veya viraj giriş noktaları bulabilirim." "Şimdi her şey ince ayar bulmakla ilgili, mukemmel tabloya yaklaşmak istiyoruz. Gecen yılki harika seansı hatırlıyorum. Şimdi benzer bir sonuc elde etmek icin ceşitli detaylar uzerinde calışmak zorundayız. Gorunuşe gore Red Bull Racing bu pistte cok hızlı, ama ben bu tur zorluklardan ilham alan biriyim." "Henuz ne olacağını bilmiyorum. Takımla konuşmadım, muhendislerimiz şu anki seviyemizi daha iyi biliyor. Bir yanda, antrenmanlarda en hızlı olan bizdik, ancak Red Bull hemen ardımızdaydı. Aynı zamanda mukemmel bir tur atmayı da başaramadık. Şimdi asıl soru şu; onlardan daha fazlasını ekleyebilir miyiz? Bu daha sonra acıklığa kavuşacak." İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Doğru ritmi yakaladık"