Hayden Ducati ile anlaşma sinyalleri veriyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hayden Ducati ile anlaşma sinyalleri veriyor
-
17-10-2019, 10:29:46Nicky Hayden - değişiklik zamanı geldi - diyerek geleceğinde Repsol Honda takımının olmadığına dair guclu sinyaller verdi. 2006 yılındaki şampiyonluğun ardından takım arkadaşı Dani Pedrosa'nın golgesinde cok kotu iki sezon geciren Hayden şu anda sıralamada 11 sırada yer alıyor ve sezon başından beri bir kez bile podyum gormedi. Bu yıl sonunda kontratı sona erecek olan Hayden onumuzdeki sezon Casey Stoner’ın takım arkadaşı olarak Ducati’de yer almak uzere goruşmelerini surduruyor. "Değişiklik yapmanın zamanı geldi. Farklı birşeyler yapma ihtiyacı duyuyorum. Şu anda fazla bir yorum yapamam ancak cok yakında resmi bir acıklama yapılacak. Bir takımda favori bir pilot olduğumu hissetmek istiyorum. Yani aynı amac doğrultusunda calışılıan bir takımın parcası olmak istiyorum. O anın gelmesini daha fazla bekleyemeyeceğim. Bir surucu olarak kendini geliştirdiği ve işini en iyi şekilde yaptığı Casey'e saygım sonsuz. Daima kendi işine bakıyor ve aldığı sonucların konuşulmasını tercih ediyor. Onunla hic bir problemim yok." "Ducati'lerin motor ve gucten oturu harika potansiyelleri var. Casey gercekten guclu ve motoru gayet iyi suruyor, bu ozelliği ile de takdire şayan. Ancak motoru kendim denemeden daha fazla konuşmak istemiyorum. Motorun ozelliklerinin onumdeki zorluklardan biri olduğunu duşunmuyorum. Tek istediğim iyi dereceler yapmaya başlamak." Son yarışın ardından ani bir kararla Bridgestone lastiklere gecme kararı veren Hayden’in takım arkadaşı Pedrosa İspanyol surucunun kararını anlayışla karşıladığını soyledi. Hayden ise "Hic bir zaman secim yapacak bir konumda olmadım. Bir defa bana Bridgestone lastikleri istemeyi duşunmemin bile zaman kaybı olacağını soylemişlerdi. Ama lastikleri Dani’ye vermelerine şaşırmadım. Misano’da motorlarımızın catalları bile aynı değildi. Onun icin bana yeni lastikleri vereceklerini hic duşunmedim. Bana kararı Honda’nın verebileceğini soylediler ama yine de lastikleri alacağımı hic duşunmedim." dedi. TurkiyeF1.Com __________________