Bourdais: 'Takımın sevincine ortak olmak zor'
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Bourdais: 'Takımın sevincine ortak olmak zor'
-
17-10-2019, 10:29:08Scuderia Toro Rosso pilotu Sebastien Bourdais, kabus gibi gecen bir yarışın ardından takımının İtalya Grand Prix'de elde ettiği zafer sevincini paylaşmanın kendisi icin zor olduğunu soyledi. Cumartesi gunu en iyi dorduncu zamanı yakalayarak kariyerinin en iyi sıralama performansını sergileyen Fransız surucu startta aracının pistte kalması nedeniyle mucadeleye, rakiplerinin bir tur gerisinde başladı. Yarışa pole pozisyonundan başlayan takım arkadaşı Sebastian Vettel ise İtalya GP'yi domine ederek kendisinin ve takımının ilk zaferine imza atmıştı. Bourdais yaptığı acıklamada, "Bu şartlarda takımın sevincini paylaşmak cok zor. Onlar icin cok mutluyum, fakat benim yarışım tumuyle duş kırıklığı" ifadelerini kullandı. Bourdais, "Startta bir problem yaşamasaydım hızım, Vettel'inki gibi iyi olur muydu bilemiyorum ancak oyle olmasa bile ona yakın bir hız sergilerdim" dedi. Starttaki problemle ilgili olarak, birinci vitese gecemediğini belirten Bourdais, "Sonra ayağımı debriyajdan cektim ve arac durdu. Boyle birşey ilk kez başıma geliyor" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________