McLaren'ın genc surucusu Lando Norris, Singapur'daki sıralama turlarının son bolumunde aptalca hatalar yaptığını soyledi. Singapur'daki sıralama turlarını 10. sırada tamamlayan Norris, takım arkadaşı Carlos Sainz'ın yarım saniye arkasında kalmış ve Renault suruculerine de gecilmişti. Genc surucu, sıralama turlarının son bolumunde aptalca hatalar yaptığını soyledi. Norris, “Singapur’da ilk kez yarışıyor olmamı bahane etmek istemiyorum. Aracta giderek daha rahat hale geliyorum, ozellikle de bu tur sıralama turlarında. Sınırlarda olduğunuzu hissetmek guzel.” “Sıralama turlarının ilk bolumu iyi gecti, ikinci bolumu de iyi gecti. Aracta pek bir şey değiştirmedik. Son bolumde son turuma başlarken lastikleri istediğim kadar ısıtamadım ve onumdeki araca biraz yakın kalmış olabilirim.” “Bundan dolayı tam olarak her şeye guvenemedim ve istediğim şekilde sınırda suremedim. Daha sonra vites gecişlerinde hata da yaptım ve her şey yanlış gitti. Ve zaman kazanmaya calışırken daha da zaman kaybettim, cunku ben bir aptalım.” “Cok mutlu değilim. Sinir bozucu, yarınki işimiz zorlaştırdım ancak ne yapabileceğimize bakacağız.” “Basitce, sacma hatalar yaptım. Turun ortasına kadar, ikinci bolumdeki turumla cok benzer ilerliyordum ve buyuk bir hata yaptım, ki bunu daha once hic yapmadığımı duşunuyorum.” “Yanlış vitese geciş yaptım, duşurmem gerekenden az vites duşurdum. Bundan dolayı arka tarafı kaybettim ve patinaj yaşayıp virajdan kotu cıktım.” “Bunu telafi etmek istedim. Ancak arka lastiklerin sıcaklıkları biraz yuksekti ve turun kalanında derecemi iyileştiremedim.” “Son bolumdeki turum ne kadar berbatsa, ikinci bolumdeki turum o kadar iyiydi. Bundan memnunum ancak bu turu asıl gereken zamanda atamadım.” şeklinde konuştu. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: "Ben bir aptalım"