Singapur'da gercekleştirilen sıralama turlarında Williams pilotları oldukca hayal kırıklığına uğramış gibi gorunuyorlar. Williams, George Russell'la nispeten iyi gozuktuğu antrenman turlarının ardından Singapur'daki sıralama turlarında ikinci bir deneme daha yapmayı planlıyordu ancak her iki surucu de trafik yuzunden sorun yaşadı. Sonuc olarak Russell, 19. sırada yer alırken, Robert Kubica en hızlı 20. zamanın sahibi oldu. Russell, “Risk almaya ve pistteki en iyi şartlardan yararlanmak icin mumkun olduğunca gec cıkmaya gittik. Maalesef, rakipler de aynısını yaptı ve ısınma turum, bu hafta sonu attığım turlardan 20 ya da 30 saniye daha yavaştı." "Tura başladıktan sonra, lastikleri gozle gorulur şekilde soğuduğu icin neredeyse arabayı spin atıyordum. İlk virajdan sonra turun mahvolduğunu fark ettim. İyi bir sonuc icin kucuk bir şansımız vardı, ama işe yaramadı." dedi. Kubica ise hayal kırıklığı yaşadı. “Sıralama turları icin biraz daha iyi bir denge yakalamayı başardık, zaten ilk turda aracın davranışları oldukca hoştu." "Lastiklerimin yeni olduğunu biliyordum, pistin durumu hızla gelişiyordu, ancak turlar arasında yakıt doldururken bir sorun vardı. Piste cok gec cıktım ve son hızlı turum icin zamanım olmadı. Can sıkıcı ama hayat boyle." "Yarış bizim icin gercek bir mucadele olacak. Bu pist hem fiziksel hem de psikolojik olarak cok yorucu. Hem arac hem de lastikler ok zorlanıyor. Bu acıdan genel olarak, gercekten zor olacak.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Williams pilotları hayal kırıklığı yaşıyor