Sergio Perez, Racing Point'in temel hedefinin bitiş cizgisini gormek ve puanlar almak olduğunu soyledi. Singapur'da Sergio Perez sıralama turlarını 11. sırada tamamlamayı başardı ancak vites kutusunu değiştirdiği icin grid cezası aldı. Yarışa 16. sıradan başlayacak olan Meksikalı surucu, hedefinin puan olduğunu soyledi. “Mekanikerler aracı sıralamalar icin hazırlamayı başararak mukemmel bir iş yaptılar. Cumartesi antrenmanında araca zarar vermem cok can sıkıcı bir durum. Singapur pisti hataları affetmiyor, ama yine de bir hata yaptım. Yarıştan once yapacak cok iş var, ama telafi etme şansımız olacağına eminim." "Bu uzun bir yarış ve her şey olabilir. Bir şansınız olmadığını duşunseniz bile, her şey cok iyi sonuclanabilir. İyi bir yarış temposuna sahibiz ve onumuzde iki saatlik bir mucadele var. Asıl mesele sorunlardan kacınmak ve bitiş cizgisine gelmek. Belki bunu yapınca puan kazanabiliriz. ” Diğer tarafta Lance Stroll, 17. olduğu seansın ardından aracta pek de rahat hissetmediğini dile getirdi. “İlk denemem icin mumkun olan en iyi anda pistten ayrılmadım. Dort saniye onumde başka bir arac vardı ve arkamdaki suruculer beni hızlı bir tur atmaya zorluyorlardı." "Ancak, bu durumda kimsenin bir sucu olduğunu duşunmuyorum. Etraftaki herkes onunu acabilmek icin elinden gelenin en iyisini yaptı. İlk seansta 20 arac var, herkes temiz bir turun onemini biliyor." "İkinci denemede, lastiklerde yeterince cekiş olmadığı icin bir sonraki seansa gitmeme izin verecek bir sonuc elde edemedim." "Şimdi yarışta en iyi performansa odaklanacağım.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez: "Temel hedef bitiş cizgisine ulaşmak"