Williams'ın patronu Frank Williams, sozleşmesi bitmeden hicbir takımın Nico Rosberg'i kendilerinden koparamayacağını acıkladı. Williams'a 2006 yılında katılan Nico Rosberg'in takımla sozleşmesi 2009'un sonuna kadar devam ediyor. Frank Williams, takımın yeniden zirveye yukselme mucadelesinde kilit rol oynayan Alman pilotun, sozleşmesi bitmeden ayrılamayacağını acıkladı. Autosprint dergisine konuşan Williams, "belki birileri onu 50 milyon dolara bizden koparmaya calışacak. Ama kontrat kontrattır. 2009'un sonuna kadar bizimle anlaşması var. Zaten ekonomik olarak da 2007'ye gore cok gucluyuz" dedi. Frank Williams, BMW Sauber'e katılmadan once Robert Kubica ile sozleşme yapma fırsatı yakaladıklarını ancak bunu yapmadıklarını da soyledi: "Kubica gercekten iyi ve utanarak soyluyorum ki uc yıl once onu takıma getirme fırsatı varken bunu yapmadım. Konuyu o zaman hic ciddi şekilde ele almamıştım. Onceliğimiz Nico'ydu. Lewis'i zaten biliyoruz. Nelson Jr'dan ise emin değildim." Kaynak __________________