Devlet Bahceli'nin tedavisinin ardından 21 gun sonra Genel Merkeze gidişi sırasında sakal bırakması cok konuşulmuştu. Bahceli, "20 gun olduğumu konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar. Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" demişti. Bahceli'nin sakalsız halini MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalcın Twitter hesabından paylaştı.
[h=3]SEMİH YALCIN PAYLAŞTI[/h] 21 gunluk aradan sonra mesaiye başlayan Bahceli'nin sakal bırakması cok konuşulmuştu. Bahceli ise bugun sakallarını kesti. Bahceli'nin sakalsız halini paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalcın, "MHP Lideri Sayın Devlet Bahceli; siyasette kulturel ve geleneksel değerlerimizin mumtaz bir temsilcisi; yuksek ahlak, fazilet ve metanet timsalidir. Devlet Bahceli demek, politikada seviye ve istikrar demektir. Devlet Bahceli demek, ilim ve irfan demektir." dedi.
[h=3]BAHCELİ: SAKALDA HİKMET VARMIŞ[/h] Bahceli, Başkanlık Divanı'ndaki tek sakallı yonetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile fotoğraf cektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" diye espri yapmıştı.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Devlet Bahceli, ust solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yukselmesi sebebiyle hastanede tedavi olmuştu. Bahceli, tedavisinin ardından aynı gun hastaneden taburcu olmuştu.
[h=3]2 KEZ KALP AMELİYATI OLMUŞTU[/h] Devlet Bahceli, 2004 yılında da Ataturk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına mudahalede bulunulmuştu. Bahceli 2016 yılında ise Kocaeli'de ozel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, kalp kapakcığına mudahale edilmiş ve ameliyat son derece başarılı gecmişti.

Bahceli'den cok konuşulacak sakal esprisi: Bir hafta da sakalımı konuşsunlar Tedavisinin ardından MHP Genel Merkezi'ne gelen Bahceli'den "Gorevimin başındayım" pozu