Ay yıldız icin cocuktan vazgecti
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ay yıldız icin cocuktan vazgecti
-
17-10-2019, 08:28:18Ay yıldız icin cocuktan vazgecti Cocuk sahibi olma, Natalia Hanikoğlu’nun en buyuk ozlemiydi. Ancak o, ay yıldız uğruna bu ozlemini hayata gecirmeyi ileri bir tarihe erteledi. Milli voleybolcu, her kadın gibi bir bebek sahibi olmayı istiyordu. Bu isteğini aile meclisine taşıdı. Ancak, transferin sıcak yuzu bu kararın ertelenmesine neden oldu. Natalia, babaocağı Moskova’da eşi Hakan’a, "Bu sezon iki hedef sectim. Once Dinamo Moskova’yı şampiyon yapıp, ardından anne olmak istiyorum" demişti. Hanikoğlu ikilisinin bu kararları en cok voleybol camiamızı uzmuştu. Hamileliği donduruyorum Oyle ya, Japonya’daki Dunya Şampiyonası finalleri oncesi kimilerine gore ’biraz zamansız alınan bu karar’ fileyi onemli bir sultanından edecekti. İşte Voleybol Milli Takımımız’ın onemli ismi Natalia Hanikoğlu, aile meclisinden uc gun once cıkan bu kararı Moskova’da acıklıyordu: "Onumuzde onemli bir Dunya Şampiyonası var. Arkadaşlarımın bana ihtiyacları olduğu haberlerini aldım. Bazıları hamile kalıp, onlardan uzak kalacağım icin son derece uzgun olduklarını bana soylediler. Cocuk her zaman yapılırdı ama şampiyonluk kolay elde edilemezdi. Ay yıldızlı forma aşkım beni cocuk yapmaktan vazgecirdi." Cebinde gururla ay yıldızlı pasaportu taşıyan Rus asıllı Turk gelin Natalia bu sozleri acık yureklilikle soyluyordu. Kararın değişmesinin perde arkasında yatan bir başka gercek daha vardı. Voleybol Federasyonu’nun Milli Takımlardan Sorumlu Asbaşkanı Kurtaran Mumcu’nun, Natalia’ya soylediği "Turk Milli Takımı’nın sanha buyuk ihtiyacı var. Cocuk her zaman doğrulur ama boylesine bir şampiyonaya her zaman katılınmaz. Kocanla konuş, bu kararınızı bir kez daha gozden gecirin" sozleri onu fazlası ile etkilemişti. İhtiyacımız var "Madem ki, Milli Takım’ın bana ihtiyacı var. Oyleyse ben hamileliği dondurdum. Ve Milli Takıma katkıda bulunabilmek icin kızların yanında olmayı daha uygun gordum" diyen Natalia Hanikoğlu, şoyle devam etti: "Milli Takımımız Japonya’da ulkemizin insanlarının yuzunu guldurecek, onları mutlu edecek sonuc alacaktır. Şampiyona oncesi yapacağımız iyi bir hazırlık donemi ile surprizleri seven Milli Takımımız’dan surprizler bekleyiniz." Eşi Hakan Hanikoğlu, "Boylesine bir kararı alan eşimi kutlamam gerekir. Tam cocuk doğurmaya konsantre olmuşken, Milli Takım’ın başarısı uğruna aldığı boylesine bir karara saygı duyuyorum" dedi. 12.05.2006 Kaynak : Hurriyet __________________