Antalya'nın Serik ilcesinde otizmli cocukların eğitim gorduğu okul yararına golf turnuvası duzenlendi. Turnuvaya destek veren Dışişleri Bakanı Mevlut Cavuşoğlu, dereceye girenlere de odullerini verdi. Antalya Otistik Bireysel Kurs Merkezi Okulu yararına Belek turizm merkezinde golf turnuvası yapıldı. National Golf Club sahasında gercekleştirilen turnuvanın A kategorisinde Anıl Amiklioğlu birinci, Başak Unal ikinci, Emre Bahtoğlu ucuncu, B kategorisinde Ramazan Uctan birinci, Cahit Şahin ikinci, Ayhan Karaağac ucuncu, groos kategorisinde Recep Turan birinci, Fahir Telli ikinci, Şehmuz Işık ucuncu oldu. Turnuvada dereceye girenlerin odullerini Dışişleri Bakanı Mevlut Cavuşoğlu verdi. Turnuvaya destek veren Bakan Cavuşoğlu, "Bugun gercekten anlamlı bir turnuvada beraber olduk. Dun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı idrak ettik. Ben de Norvec'teki vatandaşlarımızla kutladım. Bugun ise hepimiz kırmızı- beyaz giyinerek, bu turnuvayı gercekleştirdik. Ayrıca bu turnuvanın başka bir anlamı var. Antalya'da otizmli cocuklarımızın eğitim gorduğu bir okulumuz var. Bu okulumuzun ihtiyacları var. Bugun elde edilen gelirle bu okulumuzun ihtiyaclarını karşılayacağız. Esasen bu turnuvanın amacı farkındalık yaratmaktı. Bu turnuvaya ilgi gosteren herkese teşekkur ediyorum. Okulun bahcesini duzenleyip, mutfağını yapacağız. Velilerimizin de huzur icerisinde cocuklarını gonderebileceği bir okul yaratacağız" dedi. Bakan Cavuşoğlu, turnuvayı izleyen oğrencilerle tek tek ilgilendi. Cavuşoğlu, okulda eğitim goren Cenk Bal ile de bir sure sohbet etti. DHA __________________