*-_Fisichella kontratını uzattı_-* (Renault F1 Team)
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- *-_Fisichella kontratını uzattı_-* (Renault F1 Team)
-
17-10-2019, 08:21:44Renault takımı, Giancarlo Fisichella ile kontratını uzattı. Boylece İtalyan pilot gelecek yıl da Fransız ekibiyle kariyerine devam edecek. Fisichella'nın normal olarak bu sezon sonunda Renault ile anlaşması sona erecekti. Bu yuzden geleceği konusunda belirsizlikler yaşayan İtalyan pilot, kontratının uzatılmasıyla Renault ekibinde ucuncu sezonunu yaşayacak. Fisichella yaptığı acıklamada, "Sezon icinde mumkun olan en kısa zamanda geleceğimin ne olacağını bilmek benim icin cok onemliydi." "Gelecek sezon da Renault da kalmaktan ve son iki sezondur takımla yaptığım cok sıkı calışmanın semeresini vermiş olduğunu gormekten dolayı olduca memnunum" dedi. Fisichella, "Bana guvendikleri icin Renault F1 ekibine ve Renault Group'a teşekkur etmek istiyorum. Geleceğime yonelik bu net vizyon, yuzde 100 işime odaklanabileceğim manasına geliyor" dedi. İtalyan pilot, gostereceği performansla Renault'nun 2006'da da Markalar Şampiyonası icin elinden geleni yapacağını ve Suruculer klasmanında da mumkun olan en yuksek sırada bitirmeyi amacladığını belirtti. Renault takım patronu Flavio Briatore ise, "Gelecek yıl da Giancarlo ile calışmaya devam edecek olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Gectiğimiz seneki şampiyonluk başarımızın ayrılmaz bir parcası oldu" dedi. İtalyan pilotun bu sene başarısını ust basamaklara taşıdığını ifade eden Briatore, "Bu takımı daha guclu hale getirdi. Bunu gelecek sene icinde tekrarlayabileceğine inanıyoruz" dedi. Briatore ayrıca, "Gelecek sezona ilerlerken, mevcut istikrarı korumak Renault icin onemli ve Giancarlo'nun takımla butunleşmesi mukemmel. Dahası, buyuk gelişmelerin olduğu son iki sezondur takımla kazandığı tecrube paha bicilmez bir değer olacak. Gelecek sezon icin de buyuk vazgecilmez hedeflerimiz var. Giancarlo da bu hedefleri başaracak kapasiteye sahip bir pilot" diye konuştu. Ote yandan Giancarlo ve test pilotu Heikki Kovalainen'nin yanında yarışlarda takımın ikinci aracına kimin geceği hala belirsizliğini koruyor. kaynak:mynet __________________