Turgutlu Belediyesi ve Rahvan Atcılar Derneği tarafından duzenlenen Rahvan At Yarışları gercekleşti. Irlamaz Rekrasyon Alanı Koşu Kırı Mevkiinde kurulan pistte 120’den fazla rahvan atı birincilik icin yarıştı. Turgutlu Belediyesi tarihi bir gelenek olan Rahvan At Yarışlarını gercekleştirdi. Turgutlu Rahvan Atcılar Derneği iş birliği ile Irlamaz Rekrasyon Alanı Koşu Kırı Mevkiinde kurulan pistte duzenlenen yarışlara Turgutlu Belediye Başkanı Cetin Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, CHP Turgutlu İlce Başkanı Orhan Eratıcı, meclis uyeleri, daire mudurleri ve cok sayıda yarışsever katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cetin Akın, “Secim calışmalarımızda milli ve dini bayramlarımızı en guzel ve adına yakışır bir şekilde kutlayacağız demiştik bu sozumuzu yerine getirdik. Ata sporlarımıza sahip cıkacağız demiştik. Bugun gercekleştirdiğimiz Rahvan At yarışımızla bu sozumuzu de gercekleştirmiş bulunuyoruz. Turgutlumuzun kurtuluş coşkusunu dolu dolu yaşadık. Bugun ki yarışlarımızın kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. Yarışların duzenlemesinde emeği gecen başta Turgutlu Rahvan Atcılar Derneği Başkanı İsmail Kebapcı’ya ve federasyon yetkililerimize teşekkur ediyorum” dedi. Yapılan konuşmasın ardından 120’dan fazla at ceşitli kategorilerde birincilik icin kıyasıya bir mucadele verdi. Yarışlar sonunda Belediye Başkanı Cetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, CHP Turgutlu İlce Başkanı Orhan Eratıcı ve meclis uyeleri, Baş, Başaltı, Buyukorta, Kucuk Orta, Dortlu Taylar, Uclu Taylar, İthal A, İthal B, İkili Taylar ve Taze Beşli kategorilerinde dereceye girenlere odullerini takdim etti. Turgutlu Rahvan Atcılar Dernek Başkanı İsmail Kebapcı ve Rahvan Atcılar Federasyonu organizasyonun duzenlemesinde katkı sağlayan Turgutlu Belediye Başkanı Cetin Akın plaket takdim ederek teşekkur etti. İHA