Damiano Cima: Hem gorunurluk hem de galibiyet elde ettik
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Damiano Cima: Hem gorunurluk hem de galibiyet elde ettik
-
17-10-2019, 08:13:16İtalya Turu'nun 18. etabını kazanan Damiano Cima, yarışta takımının gorunurluğunu sağlamak adına kacış grubunda yer aldığını ancak gun sonunda hem gorunurluk hem de etap galibiyeti elde etitiklerini soyledi. 102. İtalya Bisiklet Turu'nu, Nippo – Vini Fantini – Faizané takımı adına yarışan Damiano Cima kazandı. İtalyan bisikletci, yarış sonrası gercekleştirilen basın toplantısında, hem etaba ilişkin yorumlarını, hem de galibiyet sonrası duygularını şu sozlerle paylaştı: "Bugunku gorevim, takımımın gorunur hale getirmek icin kacış grubunda yer almaktı. Gorunurluğe ek olarak, etap galibiyetini de getirdim. Bugun icin kacış gurubunda yer almak kolay değildi, cunku bircok bisikletci en iyi sprinter mayosu icin mucadele ediyordu. Kacış grubunda uc kişiydik ve yarış boyunca işbirliği yaptıkları icin diğer 2 surucuye teşekkur etmek istiyorum. Son kilometlerde olabildiğince sakin kaldım, asla arkama bakmadım. Son birkac yuz metrede varımı yoğumu ortaya koymak icin ise olabildiğince bekledim." İnternethaber __________________