Elif Ozdemir: “En buyuk hedefimiz Turk sporuna ve sporcusuna katkı sağlamak”
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Elif Ozdemir: “En buyuk hedefimiz Turk sporuna ve sporcusuna katkı sağlamak”
-
17-10-2019, 08:08:49Gloria Sports Arena Ust Yoneticisi Elif Ozdemir, en buyuk hedeflerinin Turk sporuna ve sporcusuna katkı sağlamak olduğunu soyledi. Voleybol, basketbol ve atletizm alanlarında sezon oncesi en onemli hazırlık turnuvalarından biri olarak gosterilen ve bu yıl ucuncusu gercekleştirilecek Gloria Kupası organizasyonu oncesinde Gloria Sports Arena Ust Yoneticisi Elif Ozdemir, İHA’ya acıklamalarda bulundu. En buyuk hedeflerinin Turk sporuna ve sporcusuna katkı sağlamak olduğunu belirten Ozdemir, "80 milyona nufusa sahip bir ulkeyiz. Daha cok başarılar kazanmamız gerektiğine inanıyorum. Bu noktada hırslanıyorum. İleride Cumhurbaşkanımızın dediği gibi olimpiyatlara ev sahipliği yapmak istiyorsak bu gibi yatırımlar ayrıca spora ve sporculara yatırımlar cok onemli" diye konuştu. Gelenlerin tesisleri cok beğendiğini ve hayran kaldığını soyleyen Elif Ozdemir, “Bu bizim icin buyuk bir gurur. Burası acılmadan once yurt dışında gezdiğimizde neler yapmışlar diyorduk. Şimdi yabancılar bize geldiğinde aynı şeyleri soyluyorlar" dedi. "Buranın Turk sporuna katkı sağlaması hep aklımda vardı" Dedesi merhum Nuri Ozaltın’ın yolundan gittiğini belirten Elif Ozdemir, "Yaptığımız işlerde her zaman ruhumuzu ve sevgimizi katmak istiyoruz. Sports Arena’da aynı şekilde ilk acıldığında yolumuzu tam bilmezken, bir de ticari kuruluşuz ama hep aklımda burasının başarı kazanınca, Turk sporuna ve sevdiklerimize katkı sağlaması vardı. Dedemin de goruşleri hep bu yondeydi. Burası her zaman Turkiye’ye destek olacak bir kuruluş olacak. Elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi yonetim kurulundayım. Oradan da calışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Sporcu sağlığının cok ayrı bir branş olduğunu ifade eden Ozdemir, bu konudaki araştırmalara da katkı sağlamak istediklerini vurguladı. Elif Ozdemir son olarak ise, "İnşallah ileride Gloria Sports Arena’yı uluslararası bir marka yaparız. Boylece Turkiye’yi her yerde temsil etme fırsatımız olur” dedi. Gunluk Gazeteler. __________________