Sarı Meleklerin rakibi Tauron[ST]
Voleybol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Sarı Meleklerin rakibi Tauron[ST]
-
17-10-2019, 04:26:01Fenerbahce Bayan Voleybol Takımı, 2012 CEV Cup Ceyrek Final ilk macında Polonya temsilcisi Tauron MKS DABROWA GORNICZA ile 15 Ocak Salı gunu Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak. Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak mucadelenin başlama saati ise 19.30. Avusturya takımı Asko BuroLeben Linz Steg ile oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak ceyrek finale yukselen Fenerbahce Bayan Voleybol Takımı, bu turda Polonya takımı Tauron MKS DABROWA GORNICZA ile eşleşti. Sarı Melekler, bir ust tura cıktığı taktirde, Ses Calais-Uralochka NTMK Ekaterinburg macının galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip bugun yaptığı antrenmanla Tauron MKS DABROWA GORNICZA macının hazırlıklarını tamamlarken, antrenor Kamil Soz ile takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu, FB TV’ye şu acıklamalarda bulundular. Kamil Soz: "Turu gececeğimize inanıyorum" "İyi durumdayız. İyi bir hazırlı donemi gecirdik. Sezonun başında tama bir takım olarak calışma fırsatı bulamadık ama şu an tam takım halinde calışmalarımız surduruyoruz. Yeni transferimiz Berg’ de cok kısa surede uyum sağladı. Kendisi cok tecrubeli bir oyuncu. İki de hazırlık macı oynadık ve onlar da cok başarılı gecti. Takımımızın tecrubeli olduğunu duşunuyorum. İyi oynayacağız. Onceliğimiz yarınki macı kazanmak. İkinci maclarımız hep dışarıda olacak. Kazanmak icin mucadele edeceğiz. Be turu gececeğimizi duşunuyorum." Seda Tokatlıoğlu: "İyi bir hazırlık donemi gecirdik" "İyi bir hazırlık donemi gecirdik. Her şey yolunda gidiyor. Turu gecmek icin kazanmak onemli. İlk macı kendi evimizde oynayacağız ve avantajlı olmak icin kazanmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. İyi bir şekilde hazırlandık. Yarın buradan 3 puanla ayrılarak, deplasmana avantajlı gitmek istiyoruz." TVF Resmi Sitesi __________________