Gloria Otellerinin yeni projesi Gloria Sports Arena’nın başına henuz 23 yaşında olan Elif Ozdemir getirildi. Ozaltın Holding’in yeni yonetim kurulu uyesi olan Ozdemir, hedeflerini Turizm Guncel’e anlattı
Eda Ozsoy - TurizmGuncel
Gloria Hotels & Resorts'un Antalya Belek'te hayata gecireceği yeni projesi Gloria Sports Arena’nın başına getirilen 23 yaşındaki Elif Ozdemir, hem yeni kompleksi hem de Antalya turizmiyle ilgili goruşlerini Turizm Guncel’e anlattı
Gloria Hotels, Turkiye'de spor turizmine farklı bir boyut getirecek. Bu devasa yatırımın başına Ozaltın Ailesinin 3. kuşak uyesi Elif Ozdemir getirilmişti. Ozaltın Holding’in yonetim kurulu uyesi olan Ozdemir, yeni tesisin ocak ayında acılacağı mujdesini verdi. Tesisle ilgili 2015 rezervasyonlarını şimdiden almaya başladıklarını kaydeden Ozdemir, “Bu yuzden acılışı geciktirme gibi bir luksumuz yok. Acılış oncesinde yine cok onemli bir lansmanımız olacak. Bu etkinlikte daha cok yurtdışındaki spor adamlarını davet edeceğiz. Avrupa’daki en kapsamlı tesis olacak ve 50 ayrı dalda spor dalları icra edilecek” dedi.
Tesis icinde 200 odalı bir otelin olacağını ifade eden Ozdemir, konuşmasını şoyle surdurdu:
“Burada daha cok sporcuların kalmasını hedefliyoruz. Odalarımız da luks değil, rahat olacak. Yani daha sade bir tesis planlıyoruz. Sağlık beslenme programları uygulayacağız. Buranın odak noktası sadece profesyonel sporcular olmayacak. Misafirlerimiz aileleriyle gelip, hem spor yapabilecek hem de ihtiyac duydukları tedavi yontemlerine başvurabilecek. Yazın yaz kampları yapmayı planlıyoruz. Welness konseptini geliştirmeyi istiyoruz. Sağlıklı beslenme paketleri olacak.

BUYUK YARIŞ ANTALYA’YA GELİYOR
Projenin cıkış noktası, kışın Antalya’yı nasıl canlandırabiliriz? Bu noktadan hareketle projemize başladık.
Bizimle benzer kaliteyi tutturmuş tesislerin Antalya’da var olmasını istiyoruz. Hawai’de bu ay start alan Ironman yarışlarını seneye Turkiye’ye getireceğiz. Ekim ayında gercekleşecek. Kayıtlar acıldı ve 450 sporcudan rezervasyon aldık. Bizim icin buyuk bir fırsat cunku bu yarışları dunya izliyor.”
FİYATLAR, TURİST KALİTESİNİ DE ETKİLİYOR
Ozdemir, Turk turizmiyle ilgili de şu değerlendirmede bulundu;
“Turizm siyasetle cok alakalı.. Doğru bir algı oluşturulması gerekiyor. Antalya’ya genel olarak baktığımızda kaliteyi yuksek tutmak cok onemli. Fiyatların duşurulmesini yanlış goruyorum. Cunku gelen turist kalitesi de aşağıya iniyor. Cevrede cok fazla rakip var, İspanya, İtalya gibi... Onlara karşı başarılı olmamız icin, otel olarak değil de bolge olarak on plana cıkmamız gerekiyor. Ben isterdim ki, şehir olarak birlik olalım. Antalya cok guzel tarihi guzellikleri olan bir şehir. Kışın da bolge potansiyelini one cıkaracak etkinlikler yapalım. “
KAYNAK