Murat Murathanoğlu, beIN'den ayrılmasını İsmail Şenol ile ilgilendirenler konusunda duyumlar aldığını belirtip instagram hesabından bunun doğru olmadığını ve kendisiyle cok keyifli calıştığını yazdı. İsmail Şenol da instagram hesabından mesleğe başlamasında ve değişik aşamalarda Murat Murathanoğlu'nun etkisinden soz ederken, "1 numaralı izleyicisi olarak onu takip etmeye devam edeceğim." dedi. MURAT MURATHANOĞLU "Bazı sosyal medyada İsmail Şenol ve kanal ile yollarımın ayrılması arasında bir bağlantı varmış gibi goruşler olmuş. Boyle birşey kesinlikle doğru değil. Birlikte calıştığımız donemde en ufak bir sıkıntımız olmadı ve İsmail hicbir şekilde saygısızlık yapmadı.İyi işlere imza attık ve atarken de gayet eğlendik. Lutfen boyle bir şey olmadığı acıklamasını tekrarlamama neden olabilecek sohbet ve yorumları yapmayalım sevgili basketbolseverler." İSMAİL ŞENOL "Ben bu işle ilgili ilk adımımı attığımda yıl 2003'tu. Murat Murathanoğlu'nun başında olduğu basketbolseverler.com sitesi her ay bir makale yarışması duzenliyordu. O sitenin bir yarışmasını kazandım ve bilabedel yazılar yazmaya başladım. Beni yarışmada birinci secen Murat abiydi. Slam dergisi icin Kaan Kural'ın yonlendirmesi ve Erkan Arsever'in teklifiyle Doğuş yayın Grubu'na adımımı attığımda yine Murat abiyle calışmaya başladık. Dergideki gorevlerimin yanısra NBA Studyo programında rejide editorluk yapar, inenler-cıkanlar tahtasını yazardım.Bir sure sonra o transfer olduğunda boşalan mikrofonu bana emanet ettiler. Derken 2010 Dunya Şampiyonası icin yeniden NTV ile anlaştı Murat abi. O zamanlar ben Amerika'nın, o Turkiye'nin maclarını anlatmıştı.Ssonra Murat abi Dijitırk'e adımını attı, ben NTV Spor'da kaldım. Konuşmaya devam ettik., hatta birkac kez beni transfer etmek istedi. 2016 yazında beIN Sports bunyesine katıldı, ben de oraya transfer oldum. İki sezon boyunca yine birlikte calıştık. Her konuda birbirimize destek olup takım halinde hareket ettik. Deplasman otelinde sabahın korunde kalkıp birlikte rakip analizi icin videolar izledik. Eğlendik ve iyi iş cıkardık. Bu hafta itibariyle Murat abi, şirketle karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Anlaşılacağı uzere hikaye cok uzun ve burada biten bir şey yok. Murat abi sonraki adımında ne yaparsa yapsın bir numaralı izleyicisi olarak onu takip etmeye devam edeceğim." Basketfaul