Avrupa’da şampiyonluk tadan ilk Turk oyuncu oldu. Yunanistan ile Turkiye arasında barış elciliği gorevini kusursuz yaptı. Milli takımın değişmez ismi ve kaptanı oldu. Ulker forması altında da Turkiye’deki ilk şampiyonluğunu tadan İbrahim Kutluay, canı kadar sevdiği F.Bahce formasını giymek icin gun sayıyor. Ancak tecrubeli oyuncunun bir derdi var. O da kendisinin soylemediği bir acıklamanın etrafta dolaşması. En Buyuk Hayalim ’F.Bahce iyi takım kurarsa giderim.’ İşte bu 5 kelime Kutluay’ı cileden cıkarıyor. Kendisinin boyle bir şey soylemediğini, her zaman F.Bahce’nin emrinde olduğunu soyleyen kaptan, "100. yılda F.Bahce’nin formasını giymek icin her turlu fedakarlığı hazırım. O şanlı formayı giymek yine şampiyonluk kupasını kaldırmak en buyuk hayalim. F.Bahce’yi oyle cok seviyorum ki kızım İrem doğar doğmaz ona Fenerbahce zıbınlığını giydirdim. Aziz Başkan Şanstır Ayrıca ben basketbolu F.Bahce forması altında bırakmayı isterken, nasıl olur da bu sozleri soylerim" dedi. Aziz Yıldırım’ın donme kararının F.Bahce icin buyuk bir şans olduğuna da dikkat ceken İbrahim Kutluay, şoyle konuştu: "Efsane başkanın donmesi camianın butunluğu icin cok iyi oldu. Bu tarihi karar Fenerbahce icin şanstır. Fenerbahce, 100. yılda Aziz Başkan ile birlikte her branşta zirveye oynayan bir kulup olacaktır." Kaynak : Hurriyet __________________