Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres’in peşine her gun yeni bir takım takılıyor. Real Madrid ve Arsenal’in ardından Juventus da genc savunmacıyı transfer etme calışmalarına başladı. Uruguay 20 Yaş Altı Milli Takımı’nın yıldızlarından olan Caceres, gectiğimiz Şubat ayında ulkesinin Defensor Sporting kulubunden Villareal’e transfer olmuştu. Genc savunmacı, daha sonra da tarafından Recreativo Huelva’ya kiralandı. 19 yaşındaki futbolcu, her gecen gun yukselen formuyla dikkatleri uzerine cekerken, futbol tarzının cok benzetildiği Juventuslu Montero, onun icin, "Kıyaslamaları hic bir zaman sevmemişimdir, fakat şunu da soylemem lazım ki, şu anki goruntusuyle Caceres bana oldukca benziyor. Ayrıca yaşını da goz onune alırsak her gecen gun daha da iyi olacaktır" dedi. Uruguay’ın yeni yıldız adayı, genc yaşına rağmen daha buyuk kuluplere transfer olacağı yonundeki soylentileriyse kendinden emin bir tavırla, "Şu anda sadece Recreativo’nun daha başarılı olması icin neler yapabileceğimi duşunuyorum. Bunun yanısıra Real Madrid, Arsenal ve Juventus’un benimle ilgilendiğini de biliyorum" şeklinde yanıtlıyor. __________________