Arsenal Menajeri Arsene Wenger, kulubun Cesc Fabregas'ı mutlaka takımda tutması gerektiğini soyledi. Sky Sports'a verdiği roportajda Fabregas'ın takım icin onemine değinen deneyimli teknik adam, "Fabregas'a ihtiyacımız var, bana inanın. O cok ozel bir oyuncu. Nadir bulunan bir yetenek ve biz takımın tamamını korumak istiyoruz. Her kupada mucadele edebilecek bir kadromuz var ve finansal olarakda cok gucluyuz. Oyuncu satmamıza gerek yok." ifadelerini kullandı. Barcelona macında galibiyeti getiren golu atan Arshavin'e de değinen Wenger, "Cok sıkıntılı bir donemden gecti, cunku gercek performansını sahaya yansıtamıyordu. Son haftalarda geri donuş sinyalleri verdi. O cok iyi bir insan." şeklinde konuştu. Wilshere'ın performansı hakkında da konuşan Wenger, "O savaşarak oynuyor. Bu hırstan da ote bir şey. Bunu adanmışlık olarak goruyorum. Hırs bazen kotu bir şey olabiliyor. Ama o kendini adıyor. Bunu surdurmesini istiyorum. Hem defansif hem ofansif anlamda iyi bir oyuncu. Biz oyunun bir yonunde daha iyi olan oyunculara alışığız. O iki yonde de cok etkili." dedi. Fabregas'ın sezon sonunda Real Madrid veya Barcelona formasıyla La Liga'ya doneceği konuşuluyordu. Goal
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Wenger: "Fabregas takımda kalmalı"