37 Yıl Az Değil x)
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- 37 Yıl Az Değil x)
-
15-10-2019, 15:34:26Kayıtlı ÜyeHayri Dubuş, Zonguldak Genclikspor'un 37 yıldır antrenorluğunu yapıyor. 18 Şubat 2009 Carşamba 13:09 Cok transfer teklifleri aldığını soyleyen Hayri Dubuş, ancak yuvası gorduğu takımında kaldığını belirtti. Futbola 16 yaşında başlayan Hayri Dubuş, 3 yıl sonra Zonguldak Genclikspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen Dubuş, sakatlığı nedeniyle 21 yaşında futbolu bıraktı. Futboldan kopmayan ve aynı yıl diplomasını alarak antrenor olan Dubuş, Zonguldak Genclikspor'da goreve başladı. Dubuş, 37 yıldır calıştırdığı takımıyla bu sezon 21'inci şampiyonluğunu yaşadı. Zonguldak Birinci Amator Kume'de mucadele eden Zonguldak Genclikspor, grubunda oynadığı 16 macta 1 yenilgi, 2 beraberlik ve 13 galibiyet alıp 41 puanla ikinci sırada yer alarak Play Off'a kaldı. Muslu Belediyespor'u 3-1'le gectikten sonra final karşılaşmasında dun Ereğli Devlet Hastanesispor'u 2-0 yenen Zonguldak Genclikspor, Super Amator Ligi'ne yukseldi. Mac sonunda futbolcular ve taraftarlar başarılı antrenoru omuzlarda taşıyarak sevgi gosterisinde bulundular. 2 yıl futbolcu, 37 yıl da antrenor olmak uzere toplam 39 yıldır Zonguldak Genclikspor'a hizmet verdiğini belirten Dubuş, şoyle konuştu: "Bu zaman icerisinde cok transfer teklifleri aldım, ama burayı yuvam olarak gorduğum icin kabul etmedim. A ve B genc ile A takım olmak uzere 3 ayrı ligde şu ana kadar Zonguldak Genclik'e 21 şampiyonluk kazandırdım. Camiamıza hayırlı olsun. Amacımız, genc kadromuzu koruyup yapılacak takviyelerle gelecek sezon Super Amator Lig'de de ust sıralara cıkmak. Bunu da yapacak guce sahibiz." Kaynak : Milliyet __________________