Van der Vaart: “Yedek beklemek cok zordu”
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Van der Vaart: “Yedek beklemek cok zordu”
-
15-10-2019, 12:40:53Kayıtlı ÜyeRafael van der Vaart, kendisinden erken vazgecildiğini duşunduğunu soyledi ve bu yuzden bir guven sorunu yaşadığını da sozlerine ekledi. Gectiğimiz yaz Real Madrid’in Cristiano Ronaldo yerine Hamburg’tan transfer ettiği Van der Vaart, bir turlu kendisinden beklenen patlamayı yapamadı. Sezonun ilk yarısında Madrid’te yaşadığı zorlukları anlatan yıldız oyuncu, “Sezon başında her şey yolunda gidiyordu. Kotu oynadığımı duşunmuyordum fakat bir anda kendimi yedek kulubesinde buldum. O zamanlar benim icin cok zordu cunku kariyerimin genelinde hep ilk 11 de sahaya cıkmıştım” diye konuştu. Kulubun resmi sitesine konuşan Hollandalı oyuncu sozlerine şoyle devam etti: “Birkac ay sonra artık surekli yedekteydim ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Bu arada uc aydır otelde yaşıyordum ve kendime bir ev aramaya başlamıştım. Aynı zamanda eşim hala Almanya’daydı ve aklımın bir koşesinde hep o vardı. Fakat her şey yavaş yavaş yoluna giriyor. Burada beş senelik sozleşmem var ve ben daha da uzun kalmak istiyorum. Cunku hayallerimin takımındayım ve burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum” __________________