Ronaldo iyileştiği icin cok mutlu
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ronaldo iyileştiği icin cok mutlu
-
15-10-2019, 12:35:07Kayıtlı ÜyeMilan’ın Brezilyalı golcusu Ronaldo, sahalara donebileceği icin cok mutlu olduğunu ve yeniden futbol oynamayı iple cektiğini soyledi. Yıldız oyuncu sakatlığı nedeniyle şu ana kadar, bu sezon hic forma giyemedi. Gecen hafta takımla idmanlara başlayan golcu, takımın yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile oynayacağı macın kadrosuna dahil edildi. “Kadroda olduğum ve futbol oynayabileceğim icin cok mutluyum,” diye konuaşn Ronaldo sozlerine şoyle devam etti: “Baskıya her zaman iyi uyum sağlamışımdır ve Milan’a neler verebileceğimi cok iyi biliyorum. Tabii sezona başlayamadığım icin uzgunum ancak yeni bir başlangıc yapıyorum ve kendimi hazır hissediyorum. Tek isteğim sahaya cıkıp gol atmak.” Gecen yıl Ocak ayında Milan’a transfer olan Ronaldo, henuz takımı ile hicbir Şampiyonlar Ligi macına cıkamadı. Ronaldo gecen sezon Real Madrid formasıyla turnuvada yer aldığı icin, bu sezon da sakatlığından oturu Devler Ligi'nde forma giymemişti. __________________