* Otobusun aktarma yapması ;
Bende aynı parayı vermişim onlar da.Ama firmanın kendisinden kaynaklanan problemler yuzunden aynı hat uzerinde olan anlaşmalı başka bir firmanın aracı durdurularak ona yerleştirilirsiniz.Ama nedense o aracın yolcuları arabaya bindiğinizde size multeciymişisiniz gibi ters ters bakarlar

* Sinemada calan telefonlar ;
Normalde cok ayıp bir şey.Ama biz ablamla kola alıp geldiğimiz icin filme gec girmiştik.Aceleden daha koltuğumuza yerlerşirken ablamın telefonu caldı.Arkamızda 4 kızla oturan bir artist de 'Ne kadar gormemişler var.Ayıp diye bir şey var..bilmem ne' konuşup duruyor.Şişeyi koycaktım kafasına ama ablam saolsun

* Akıllı kartlı hatlarda kredi bitmesi ;
Kimse bizi uyarmamış.Aceleden annemin kartı alıp otobus durağına koşmuşum ve son anda otobuse yetişmişim.Arabaya binip kartı okutmamla aletin 'DAAAAAAAAAATTTTT' diye bağırması bir oldu.Ekranda kocaman bir yaz 'Krediniz Yetersiz '.Cuzdan paradan kapanmıyor duştuğumuz konuma bak

* Kız arkadaşınız varken sinemada bahşiş vermemek ;
Bu biraz sevdiceğinle senin arandaki bir sorun ama bu tarz durumlar nedense kız tarafından cemiyetlerde anlatılır ve oranın insanları sana ilerde yaptığın bu gafı anlatırlar...Ne gafı kardeşim.Adam oranın maaşlı calışanı.Vermek zorunda mıyım? Ben cok iyi biliyorum film başladığı anda yerlerinden uctuklarını ve 2 dakika gec kaldığım halde karanlıkta milleti rahatsız ederek ecel teriyle sandalyemi aradığım gunleri...Cok beleş meslek geliyor bana...
* Para ustune sakız verdiklerinde almamak ;
Millet bunu yapınca uğultu cıkarıyor.Kabul cok ufak meblağ ama ben de markette calıştım.Fix taktik.Kimisi 'Abi bozuk yok' deme nezaketini gosterirken hic sormadan onune lok diye sakızın altında kağıt para koyanlar var.Asla almam...Bir şekilde o 50 bini alırım arkadaş

* Taksi dolmuşlarda on koltuğa 2 yolcu alınmasına tepki ;
Kesin bilmiyorum ama coğu şehirde taksi dolmuşlar yok zannedersem.Ama bizde var.Her seferinde aynı dava.Araba dolu; yolda tek yolcu gorduklerinde hem yavaşlarlar hem de 'Abi sıkışabilir misin?' diye sorarlar.Ben otobusun kahrını cekmemek icin bunda yola cıkmışım.Her seferinde 'Hayır' derim

Bakalım sizde neler var ? Lutfen birebir yaşadığınız olaylar olsun !!!