Teknik Direktor Ersun Yanal, ligin cok cekişmeli gececeğini ifade ederek “Cok cekişmeli bir lig olacak. Gercekten herkes cok iyi kadrolar kuruldu. Bizim de 1-2 takviye daha yapma calışmamız var. Bunları da yaparsak alternatifli bir kadromuz olur. Biz de bu yarışın icinde olacağız. Bunu taraftarlar ne kadar istiyorsa ben onlardan cok daha fazla istiyorum. Boyle bir kulubun 50’nci yılında teknik direktorluk yapmak bana nasip oldu. Beklentilerin farkındayım, bunun her gun arttığının daha da farkındayım. Burak Yılmaz transferiyle gercekten cok guclendik. Onemli ve ozel bir oyuncu. Gecen sezon alternatifli bir kadromuzun olmayışının sıkıntısını yaşadık. Bu sezon daha alternatifli bir kadromuz var" dedi. “TAKIM OLMAYI BAŞARDIK” İyi bir kamp donemi gecirdiklerini anlatan Yanal “Sadece kampta son gun Castillo’nun sakatlığı bizi biraz uzdu. Onun dışında ust duzey verim aldığımızı soyleyebilirim. Hazırlık maclarında da bunu zaman zaman gosterdik. Takım ici rekabet onemli ama takım olmak daha onemli. Biz bunu başardık, gercekten bir takım gibi hareket ediyoruz. Lig başladığın bunun karşılığını alacağımızı duşunuyoruz. Yonetim kurulumuz, başkanımız, taraftarlarımız ve biz gercekten buyuk ozveriler verdik. 50’nci yılda o ozverilerin karşılığını almak adına gereken mucadeleyi yapacağız” diye konuştu. BONGONDA BEĞENİLDİ Bu arada Trabzonspor’un yeni transferlerinden Theo Bongonda, bordo mavili taraftarların onunde Medical Park Stadı’nda cıktığı ilk macında ortaya koyduğu performans ile beğenildi. Deportivo Alaves ile oynanan dostluk karşılaşmasında 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 21 yaşındaki Belcikalı sol kanat oyuncusunu, teknik direktor Ersun Yanal’ın da tebrik etti. HaberTS __________________