Trabzon'da şok istifa!
Trabzonspor0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzon'da şok istifa!
-
14-10-2019, 04:48:52Kayıtlı Üye[IMG]http://img372.**************/img372/9105/6186bnecmiperekli001ks7.jpg[/IMG] Trabzon'da şok istifa! Trabzonspor Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli gorevinden istifa etti. Konu ile ilgili yazılı acıklamada bulunan Necmi Perekli, yeni oluşan yonetim kurulunun yeni sezon icinde kulupte yapacağı yeniden yapılanma modeli nedeniyle 18 aydır yuruttuğu Trabzonspor Futbol Takımı Menajerliği gorevinden istifa ettiğini acıkladı. Trabzonspor'a bu gune kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeyi kutsal bir gorev bileceğini belirten Perekli, "Uzun yıllar futbolcu ve menajer olarak hizmet verdiğim kulubumun bundan sonra da destekcisi ve yanında olmaya devam edeceğimi herkesin bilmesini isterim. Trabzonspor'da ister resmi gorev alalım ister almayalım kulubumuze hizmet etmek bizler icin kutsal bir gorevdir. Bu bilincle başkan, yonetim, futbolcu kardeşlerim ve camiaya yeni sezonda tum kalbimle başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 15.05.2008 __________________