''Trabzon'a sahip cıkmalıyız''
Trabzonspor0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- ''Trabzon'a sahip cıkmalıyız''
-
14-10-2019, 04:25:54Kayıtlı ÜyeHayrettin Hacısalihoğlu, transferin kalan 10 gununu en iyi şekilde değerlendirebilmek icin yonetim ile her şeye rağmen her turlu işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Trabzonspor'da, 8-9 Şubat tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulda, başkan adaylarından olan Sadri Şener'in listesinde asbaşkan olarak duşunulen eski yoneticilerden Hayrettin Hacısalihoğlu, transferin kalan 10 gununu en iyi şekilde değerlendirebilmek icin yonetim ile her şeye rağmen her turlu işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı acıklamada, Trabzonspor'un şu an icinde bulunduğu kritik durumun, 'sen-ben' kavgasını bir kenara bırakılmasını zorunlu hale getirdiğini kaydetti. Trabzonspor'da ligden duşme tehlikesinin iyice hissedildiği bir donem yaşandığını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları vurguladı: ''Şu donemde transferin kalan 10 gununu en iyi şekilde değerlendirebilmek icin yonetimle, her şeye rağmen her turlu işbirliğine hemen şu an itibarıyla hazırız. 8-9 Şubatta transfer sona ermiş olacağına gore, gelecek olan başkan ve yonetim kim ya da kimler olacaksa hic fark etmez. Bu kadronun lig icin yetersiz kaldığı gerceğinden hareket ile bir araya gelip kendi transfer calışmalarımızı da yonetime aktarabileceğimizi kamuoyunun da bilmesini isteriz.'' Hacısalihoğlu, ''Gun, iktidar-muhalefet ayırımı yapmaksızın Trabzonspor'a sahip cıkma gunudur. Kişisel ya da gruplar adına kucuk cıkar hesabı yapanlar biz dahil kim olursa olsun, bu takımın daha ağır bedeller odemesi durumunda altından kalkılamayacağının bilinmesini isteriz'' diye kaydetti. __________________