'Trabzonspor Menajeri Necmi Perekli, taraftarlara transferlerin mujdesini verdi.23 Ocak 2008 13:21Trabzonspor yonetimi, Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun transferinde dun gece onemli adımlar atarken, Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Turk futbolcu transferlerini yabancı futbolcuların transferlerini bitirdikten sonra yapacaklarını soyledi. FERNANDAO'DA MUTLU SONA YAKLAŞILDI Trabzonspor'da yonetim transfer calışmalarını tum hızıyla surdururken, Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Fernandao'nun transferinde dun akşam onemli adımlar atıldı. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan yonetim, İnternacional Kulubu'nu ikna etmeye calışıyor. Fernandao'yu alarak Alex'in Trabzon'a gelmesini kolaylaştırmayı amaclayan Bordo - mavili takım, iki futbolcu icin 3 milyon 800 bin doları gozden cıkardı. Fernandao icin İnternacional kulubuyle bu gece son bir goruşme yapacak olan Bordo - mavili yonetimin, bu transferi bitirmesine kesin gozu ile bakılıyor. Brezilya'daki transferlerden sorumlu olan başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Fernandao'nun transferinin gercekleşmesi durumunda Alex'in transferinin de kolaylaşacağını soyledi. ONCELİK YABANCI FUTBOLCULARDA Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, yabancı futbolcu transferleri bitmeden yerli futbolculara yonelemediklerini belirterek, "Yabancı futbolcuların transferi icin yonetici arkadaşlarımız oldukca ozverili calışıyorlar. Biz de teknik heyet ile birlikte yerli futbolcu icin goruşmeleri surduruyoruz. Hocamızın elinde oldukca kapsamlı listeler var. Yerli futbolcu derken Turk statusunde oynayan futbolcular olarak soyluyorum. Cunku şu anda Turkiye'de alınabilecek oyuncu sayısı cok az. Bu nedenle gurbetci futbolcular uzerinde calışmalarımız suruyor" şeklinde konuştu. ALBAYRAK ADAY OLMAYACAK! Kongreye 15 gun kala başkan Nuri Albayrak'ın yeniden aday olmayacağı iddia edildi. Bu konuda resmi bir acıklama yapmayan Albayrak'ın yakın cevresine, "Cok yıpratıldım. Zaten ertelenen kongreden bugune fazla bir şey değişmedi. Ancak ben cekildiğim taktirde de yonetime gelecek kişileri eleştirmek yerine gereken desteği vereceğim" dediği oğrenildi. __________________