"Dunyanın En İyisi"
Trabzonspor0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- "Dunyanın En İyisi"
-
14-10-2019, 04:24:12Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'un dunyaca unlu transferi Daniel Sturridge, henuz forma giymese de kısa surede herkesi heyecanlandırmayı başardı. Hem bordo-mavili kulupte hem de şehirde Sturridge şimdiden ozel bir konuma sahip. Liverpool'un başarılı menajeri Jurgen Klopp da 4 yıla yakın bir sure beraber calıştığı İngiliz forveti unutmadı. 30 yaşındaki golcunun ayrılığı sonrası kulubun resmi sitesine ozel bir veda yazısı yazan Klopp, cok ozel bir ismi uğurladığını aktardı. Alman hoca, Sturridge icin "Unutulmaz bir oyuncu. Her şey icin teşekkurler. Buraya ilk geldiğim donemlerde en cok yardımı gorduğum isim. Her konuda bana yol gosterici oldu" ifadesini kullandı. KLOPP şoyle devam etti: "Bana hep takımı kurmamda doğru yardımlarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ni kazanan bu takımın kuruluş aşamasında gelip, onemli katkılarda bulundu. Liverpool'a cok cok onemli goller ve puanlar kazandırdı. Hayatımda gorduğum en iyi golcu vuruşuna sahip futbolcu... Daha once hayatımda onun kadar iyisini az gordum. Hic ummadığınız yerlerden, ummadığınız goller cıkarabiliyor. Cok zeki, kendine guveni olan ve asla korkmayan bir isim. Her zaman duşunduklerini durustce soyler. Genc oyunculara harika katkıları oldu. Belki coğu kez saha dışındaydı ama soyunma odasında gercek bir liderdi. Başarılar diliyorum, artık en iyi dileklerim kendisiyle." HAYDI DANS ET STURRIDGE Bordo-mavili taraftar, Daniel Sturridge'nin gol dansını bekliyor. Gol attıktan sonra klasikleşmiş dansıyla izleyenleri eğlendiren İngiliz yıldızın hareketinin arkasındaki hikaye oldukca ilginc. Yıldız futbolcu, kendisine has dansında bir elektrik akımı veya bir kalp atışının ekrandaki goruntusune benzeyen hareketiyle kuzenlerine mesaj gonderiyor. Taraftarlar da tecrubeli forvetin atacağı goller sonrası yapacağı sevince katılmak icin sabırsız bir şekilde bekliyor. ARTIK BİZDEN BİRİ Transfer goruşmeleri yapıldığı donemde Sturridge'in ailesi Trabzon'da ev bakmıştı. Ancak tecrubeli oyuncu, şehiri tanımadan bir eve yerleşmek istemedi. Bir suredir otelde kalan İngiliz superstar, şimdi ise ev aramaya başladı. Sturridge'nin, şehri cok sevdiği de gelen haberler arasında. 4 BİN FORMA ALDILAR Trabzonspor bu sezonun ilk 3 aylık doneminde 86 bin forma sattı. Tum takım ve teknik heyet, yaklaşık 4 bin tane forma alarak, kulube destek oldu. En cok formayı ise İngiliz yıldız Daniel Sturridge satın aldı. 30 yaşındaki futbolcu, imza toreninde bin tane forma aldığını duyurmuştu. HaberTS __________________