Gokdeniz, Rubin Kazan'a transfer oldu ama O hala inanamıyor, maclarda gozleri milli futbolcuyu arıyor! Milli futbolcu Gokdeniz'in babası Şefik Karadeniz, yıldız futbolcunun uzgun gittiğini, İspanya'yı istemesine rağmen, Trabzonspor'un para kazanması icin Rusya'yı sectiğini belirtiyor.. Milli futbolcu Gokdeniz'in babası Şefik Karadeniz, oğlunun Trabzonspor'dan ayrılıp Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olduğuna hala inanamadığını belirterek, "Trabzonspor'un maclarına gittiğimde gozum hala onu arıyor" dedi. Şefik Karadeniz, oğlu Gokdeniz'in Giresun Yeniyolspor'dan başlayan ve Rusya'nın Rubin Kazan takımına uzanan futbol seruvenini anlattı. Gokdeniz'in Trabzonspor'dan ayrılarak Rubin Kazan takımına transfer olduğuna inanmakta gucluk cektiğini dile getiren Şefik Karadeniz, Gokdeniz'in gidişinin herkes icin cok ani olduğunu ifade etti. Kendisi Giresun'da gorev yaptığı donemde Gokdeniz'in Giresun Yeniyolspor'da futbola başladığını kaydeden Şefik Karadeniz, "Giresun'da 1980 doğumlu amator futbolcuların milli takım secmeleri vardı. Gokdeniz, bu secmelerde hocaların dikkatini cekti ve milli takıma cağrıldı. O donemde Karadeniz Bolgesi Sorumlusu Cemil Canalioğlu idi. Cemil Hoca bana Gokdeniz'in Trabzon'a gelmesini onerdi. Ben de Trabzonlu olduğum icin severek geleceğimizi soyledim. Cemil Hoca bana, konuyu Ozkan Sumer ile konuştuğunu ve Sumer'in Gokdeniz'in hafta sonları takımla birlikte antrenmanlara cıkacağını soyledi. Ben de o donemde Giresun'da calıştığım icin Gokdeniz'i hafta sonları Giresun'dan Trabzon'a getirdim ve altyapıda antrenmanlara cıktı. Ozkan Hoca o donemde bana 'Evinizin de Trabzon'da olması gerekir' dedi. Trabzonspor yonetimi de tayinim noktasında bana yardımcı oldu ve ailece Trabzon'a geldik" dedi. kaynak:ajansspor __________________