Tayfun Cora: “Gol atacağım icime doğmuştu” Takımımızın başarılı futbolcusu Tayfun Cora, V. Manisaspor macında gol atacağının 1 gun onceden icine doğduğunu soyledi. “Moralli cıkmıştık” Ligde ust uste alınan galibiyetler sonrası V. Manisaspor karşısına moralli cıktıklarını belirten Tayfun, “Musabakaya cok iyi başlayamadık. Bu devrede hem 10 kişi aldık. Hem de skor olarak 2 fark geriye duştuk. Ancak ozguvenimiz ust duzeydeydi. Devre arasında takım arkadaşlarımla birlikte bir araya gelerek bu macı cevireceğiz diye kendimize soz verdik. Herkes bu sozu yurekten verdi. İnanclı bir şekilde ikinci yarıya başladık. İyi oynayıp skora dengeyi getirdik. Attığımızdan daha fazlasını kacırdık. Beraberlik bizim gibi buyuk bir takım icin mutluluk verici değil ama yine de mağlup olmaktan iyidir” dedi. “Gol atmak keyif verici” Musabakada gol atacağının bir gun onceden icine doğduğunu dile getiren Tayfun, “Mactan once kendi kendime bu macta gol atacağım diyordum. Musabaka başladıktan sonra ilk yarıda bir pozisyona girdim ancak atamadım. İkinci yarıyla birlikte hucuma daha cok destek vermeye başladım. Bunun sonucunda da iki gol attım. Gol atmak guzel ama gollerim galibiyeti getirseydi daha cok mutlu olurdum. Son dakikalarda bu şansı ele gecirdim. Vuruşum rakipten kornere gitti. Yine de bir savunma oyuncusu olarak gol atmak keyif verici” diye konuştu. Takımın golcusu! Mac sonrası takım arkadaşlarının kendisine “Takımın yeni golcusu” diye takıldıklarını soyleyen Tayfun, “Arkadaşlarım bana, Bu sen miydin. Artık forvet oyna. Gol krallığına 8 gol kaldı şeklinde espriler yaptılar. İnşallah gollerim ilerleyen haftalarda devam edecek” acıklamasında bulundu. “Antalya’da tek yumruk olduk” Son haftalardaki olumlu futbolun oynanmasında Antalya’da yapılan kampın etkisinin bir hayli yuksek olduğunu sozlerine ekleyen başarılı futbolcu, “Boyle bir kampa ihtiyacımız vardı. Hocamız ve takım arkadaşlarımızla tek yumruk, kısacası aile gibi olduk. Aramızdaki samimiyet 10 kat arttı. Hocamızın uyguladığı antrenman programıyla eğlenceli bir kampı tamamlayarak Trabzon’a Antalya’dan tek yumruk olarak donduk” yorumunu yaptı. “Rakip onemli değil” V. Manisaspor beraberliğini Konyaspor karşısında telafi etmek istediklerini de vurgulayan Tayfun, “Konyaspor son haftalarda kotu neticeler aldı. Bize karşı mutlak galibiyet parolasıyla mucadele edecekler. Ancak ne olursa olsun oradan 3 puanla donmek istiyoruz. Rakibin kim olduğu ve durumu bizim icin onemli” ifadesini kullandı. “Hedef en ust nokta” Hedefin ligi 5. sırada bitirmek olduğunu da ifade eden Tayfun, “Şu an itibariyle bu zor gozukse de sonuna kadar hedefi kovalayacağız. Kayserispor’la bir macımız var. Onları ve diğer rakiplerimizi alt edip cıkabildiğimiz en ust noktaya cıkmak istiyoruz” diyerek sozlerini tamamladı. __________________