Butun Gelişmeler , İşte Kocaman'ın kalışının perde arkası !
Fenerbahçe0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Butun Gelişmeler , İşte Kocaman'ın kalışının perde arkası !
-
14-10-2019, 02:43:11Kayıtlı Üye“Gidilecekse, hep birlikte gideriz.” “Bu iş bitti” diye ısrar etse de Kocaman oyuncularını kıramadı. İkilinin cabasıyla diğer futbolcular da evlerinden kalkıp, Samandıra’ya geldi. Son sozu Aziz Yıldırım soyledi, “Gidilecekse, hep birlikte gideriz.” KARABUKSPOR macı sonrası istifasını veren Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ve futbolcuların yoğun cabası sonrası kararından vazgecti. Onceki gece ise Samandıra’da hareketli saatler yaşandı. 3-1’lik yenilginin ardından Aykut Kocaman, basın odasında istifasını acıkladıktan sonra takım otobusuyle Samandıra’ya gitti. Ulkelerine gidecek olan Kuyt, Stoch ve Krasic de ucaklarına yetişmek icin erkenden ayrılmışlardı stattan. Bazıları evlerine arabayla donmuştu. Tesislere gidenler de vardı aralarında... Samandıra’ya geliyoruz!.. Aykut Kocaman, Samandıra’ya vardığında hemen odasına yoneldi ve eşyalarını toplamaya başladı. Kafasında teknik direktorluğu tamamen bitirmişti. Kocaman’ın istifasını takım otobusunde oğrenen Bekir ve Mehmet Topal kısa bir şaşkınlığın ardından hemen arkadaşlarına mesaj atarak, tum takımı Samandıra’ya cağırdı. Odasından cıkıp koridora yonelen ve arabasına binmek uzere adımlar atan Kocaman’ın karşısına bir anda takım otobusuyle tesislere gelen Mehmet Topal ve Bekir cıktı. İkili hemen soze girdi... -Hocam nereye? - Ben gidiyorum artık cocuklar. - Hocam durun. Gitmenize izin veremeyiz. - Israr etmek anlamsız. Her şey bitti artık. - Hocam tum takım Samandıra’ya geliyor. Biraz daha bekleyin. Arkadaşların da size soyleyecekleri var. Yıldırım arka kapıdan girdi, toplantıya katıldı Aziz Yıldırım, Kocaman’ın ikna olmadığını duyunca Samandıra’ya gelir. Gazetecilere gorunmemek icin arka kapıdan giriş yapar. Hocaya doner ve şoyle der... - İstifa diye bağıranların bunu hangi niyetle yaptıkları cok acık. Kim oldukları da cok acık. Bu hafta icinde gerekiyorsa transferleri de yapar bitiririz. Takımı daha da guclendiririz. Eksiklikleri gideririz. Eğer bir gun gidilecekse de hep birlikte gideriz. Bana duşunmek icin zaman verin cocuklar MEHMET Topal ve Bekir, Aykut Kocaman’ı biraz daha beklemeye ikna eder ve toplantı odasına gecerler… Tesislerin kapısından ilk giren Volkan ve Meireles olur. Ardından da ulkelerine gidecek olan 3 yabancı dışındaki diğer oyuncular tek tek gelirler Samandıra’ya… Bu kez Volkan sozu aldı... - Hocam, eğer siz istifa ediyorsanız ben de yarın futbolu bırakıyorum. Sakın bunu laf olsun diye soylenmiş bir soz sanmayın. Ardından Meireles devam etti... - Galatasaray macında yaşananların ardından eşimden sonra ilk size gelip hissettiklerimi anlattım. Bana, “Sana inanıyorum ve sonuna kadar arkandayım” dediniz. Bana haksızlık yapıldığında eşimden sonra ilk siz yanımda oldunuz.Eğer siz gidiyorsanız, benim burada kalmamın da bir anlamı yok. Tek tek diğer futbolcular da soz alır. Hepsi kendi acısından durumu değerlendirir ve Kocaman’ın gitmemesi gerektiğini soylerler. Yumuşamaya başlayan Kocaman şoyle der... - Bana duşunmek icin biraz zaman verin cocuklar. Futbolcular bu yanıta rağmen tatmin olmaz. - Yarına kadar bekleyemeyiz. Bugun bu kararı birlikte vereceğiz. Gitmeyeceğinizi soyleyin. Problem yok yola devam! BAZI futbolcular, hocalarını ikna etmekte kararlıdır. Ve şoyle derler... - Hocam, hepimiz evimizden geldik. Siz değil başkası olsa burası boş kalırdı. Kimse buralara gelmezdi. Değerlendirmenizi yaparken bunu duşunun. Kocaman bu sozler uzerine iyice yumuşar. Kalmaya ikna olmuştur. Futbolculara teşekkur eder. Uykusuz kalmamalarını soyleyip evlerine gitmelerini ister. Geceyi Samandı-ra’da gecireceğini belirtir. Futbolcular FBTV’ye acıklamalar yapar. Ve son sozu Aziz Yıldırım soyler... - Problem yok. Bu soz her şeyi acıklığa kavuşturur. Fenerbahce ikinci devreye de Aykut Kocaman ile devam edecektir. bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? __________________