Ben zaten Barca'dayım
Fenerbahçe0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Ben zaten Barca'dayım
-
14-10-2019, 02:29:02Kayıtlı ÜyeADI son gunlerde Katalan devi Barcelona ile sıklıkla anılan Andre Santos, kendisine gelen bir teklif olup olmadığına ilişkin sorulara ilginc yanıtlar verdi. Copa Amerika icin Brezilya Milli Takımı kampında bulunan sambacı, Record radyosunun muhabirinin, "Barcelona seni istiyormuş, bu doğru mu?" sorusuna gulerek, "Doğru, Barcelona'ya uzakta değilim. Cunku Turkiye'nin Barcası'nda oynuyorum" yanıtını verdi. Santos, hic teklif almadığını belirterek, "Sadece Copa Amerika'yı duşunuyorum" dedi. Beni gururlandırıyor Fenerbahce'de cok başarılı bir sezonu geride bıraktığını ve Turkiye'de cok mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, adının buyuk kuluplerle anılmasının kendisini gururlandığını ifade ederek, sozlerine şoyle devam etti: "Fenerbahce ile 3 yıl daha kontratım var, kimseyle transfer konuşamam. İyi bir teklif gelirse takımım beni gonderir mi bilemem. Barcelona'nın bana ilgisi yeni bir şey değil. Bunlar zaman zaman gundeme geliyor ama sonucta ortada elle tutulur hicbir şey yok." Brezilya, Copa Amerika'da ilk macını 3 Temmuz'da Venezuela ile yapacak. "Milli takım ile kupayı kaldırıp bu sezon ikinci şampiyonluğumu yaşamak istiyorum" diyen Andre Santos, daha sonra nişanlısı Suelem ile evlenmek istediğini soyledi. Milliyet __________________