Eğitime destek cercevesinde 1999 depreminde hasar goren İnegol Hamamlı Koyu İlkoğretim Okulu'nun yıkılarak, yeniden inşası gorevini ustlenen İnegol Fenerbahceliler Derneğimiz, okulun eksiksiz olarak bitirilmesi icin bir gece duzenledi. Bursa Valiliği ile yapılan protokol gereği, İl Milli Eğitim Mudurluğu'nun de desteği ile 15 Haziran 2008 de temeli atılan okulun kaba inşaatı tamamlandı. Okulun eksikliklerinin giderilmesi amacıyla duzenlenen eğitime destek gecesine İnegol Kaymakamı Durmuş Gencer, Milli Eğitim Muduru Mehmet Başturk, Jandarma Komt.Yzb. İbrahim Yağız, Emniyet Muduru Nusret Kızıltaş ve Dernekler Calışma Grubu Uyesi Yaşar Atilla, Fenerbahce Gazetesi Genel Yayın Yonetmeni Atila Bartın ile dernek yoneticileri katıldı. Gecede Alex, Carlos ve Semih'in imzalı formaları acık artırmayla satışa cıkarıldı. İmzalı formalar geceye katılan hayırseverlerin buyuk ilgisini gordu. Dernek Başkanı Refik Tabakoğlu gecede yaptığı konuşmada, "Hamamlı Koyu İlkoğretim Okulu'nun 10 yıl once deprem sonucunda gorduğu hasar nedeni ile 70 oğrencisi taşıma sistemi ile farklı okullarda eğitim gormeye başladı. Bu nedenle, derneğimiz icin bu cok anlamlı projeyi İnegollu iş adamlarımızın da katkılarıyla bugunlere getirdik. Bu gece yapacağınız yardımlarla, okulumuzu Eylul ayında başlayacak oğretim sezonuna yetiştirmek icin elimizden geleni yapacağız" dedi. Dernekler Calışma Grubu Uyesi Yaşar Atilla ise, "Fenerbahce Spor Kulubu Dunyanın en buyuk sivil toplum orgutu olduğunu yaptığı organizasyonlarla ispatlamıştır. Dunyanın neresine giderseniz gidin, insanlar sizi rozetinizden, bayrağınızdan ya da renklerinizden Fenerbahceli olduğunuzu mutlaka anlar. İşte Dunya kulubu olmak budur. Fenerbahce dernekleri yoksul oğrencilere yaptığı giyim, kırtasiye ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra, sporun gucunu eğitimin gucu ile birleştirip okul yaparak eğitime yuzde yuz destek vermektedir. Başta Başkanımız olmak uzere yonetim kurulu uyelerimiz ve dernek yoneticilerimiz bu alanda hazırlanacak projelere desteklerini surdureceklerdir" dedi. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site __________________