Mehmet topuz'un bonservİsİ fenerbahCe'de!..
Fenerbahçe0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Mehmet topuz'un bonservİsİ fenerbahCe'de!..
-
14-10-2019, 00:55:19Kayıtlı ÜyeBir donem Fenerbahce'de forma giyen Fransa Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Nicolas Anelka, tekrar Turkiye'ye donmesi halinde o takımın yine Fenerbahce olacağını soyledi. Yarın Turkiye ile yapacakları ozel mac icin Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Anelka, Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı.İngiltere'nin Chelsea takımında forma giyen başarılı futbolcu, burada Turk takımında arkadaşlarını gorduğu icin cok mutlu olduğunu ifade etti. Fenerbahce'de cok guzel gunlerinin gectiğini ifade eden Anelka, "Turk halkını ve Turkiye'ye cok seviyorum. Bir bucuk sene Fenerbahce'de futbol oynadım" diye konuştu. 'Turkiye'ye geri donmeyi istermisin? şeklindeki soruya ise Fransız futbolcu, "Doneceğimi sanmıyorum. Ama ileride ne olacağını bilemeyiz. Şu an Londra'dayım ve orayı cok seviyorum" yanıtını verdi. Bu arada Anelka, Turkiye'ye donmesi durumunda yine Fenerbahce'de forma giyebileceğini vurgulayarak, "Turkiye'ye geri donduğum takdirde oynayacağım kulup yine Fenerbahce olurdu. Cunku oradaki insanları tanıyorum. Kulubu iyi tanıyorum. Bu yuzden Fenerbahce'yi tercih ederdim" şeklinde konuştu. Fenerbahce'de oynadığı donemdeki takım arkadaşı Tuncay Şanlı'nın, Middlesbrough'da cok iyi bir performans sergilediğini sozlerine ekledi. Anelka ayrıca, Tuncay'ın diğer İngiliz kuluplerinde de cok guzel işler başaracağını soyledi. Fransız futbolcu son olarak, Turkiye karşısında kazanmaları gerektiğini belirterek, "Turkiye, cok iyi futbolculardan kurulu bir kadroya sahip. Ancak bizim de tecrubemiz ve cok yetenekli oyuncularımız var. Bu yuzden yarın ki macı kazanmamız gerekiyor. Kaybettiğimiz takdirde hayal kırıklığı olurdu" dedi. DHA __________________