İLK 45 dakikadaki goruntu Fenerbahce lehine. Hem Fenerbahce defansından donen toplar, hem de Beşiktaş savunmasından donen topların hepsi, sarı lacivertli futbolculara gidiyordu. Peki, Fenerbahceli futbolcular mıknatıs mı var ki, top hep onlara gidiyor, Beşiktaşlılara gitmiyor? Sebebi basit; Ferarri ve İbrahim Toraman, sadece 2 kere rakipten once topa gittiler. Hep daha arkada kaldılar. Boyle olunca da, forvetle kendileri arasındaki mesafe arttı. Peki neden hep arkada kaldılar? Cunku Niang’la, Dia’yla kafa kafayı mucadele etmeyi yediremediler. Zaten Niang ile Dia ne zaman topu alıp Beşiktaş defansının ustune gitse, hep beraber ailece siyah beyazlı ceza alanına girdiler. Darbe almadan ve mucadele etmeden. Burada bir tek Ekrem’e uzuldum. Tek başına mucadele etti. Hem ileriye cıktı hem geriye geldi. En sonunda sinirlenip, hırsını toptan aldı. O da gitti, gol oldu. Aslında bu 45 dakikada Fenerbahce’nin skoru artırması gerekirdi. Hakem mactan korktu İkinci yarı, Beşiktaş’ın morali yerinde one gecmiş; Fenerbahce, yiyebileceği bir ucuncu golle havlu atacak. Sahneye Ferrari cıkıyor... Ve oyle bir şey yapıyor ki... Parayla bu macı satsa, yapamaz. Lugano’ya bir dirsek; bir kırmızı kart ve penaltı. Macın butun şekli, seyri değişiyor. Fenerbahce de bundan sonuna kadar faydalanıyor. Fizik olarak hazır olmazsan, kafa olarak hazır olamazsın ve Ferrari’nin gorduğu kırmızı gibi kart gorursun. Beyne oksijen gitmeyince, galipken mağlup olursun. Cuneyt Cakır, ufak takımların maclarında futbolculara hic nasihat etmez, kartlarını hep gosterir. Dun gece de nasihat etti. Mesela Gokhan Gonul’u ikinci sarı karttan atmaya gucu yetmedi. Ama Aykut Kocaman daha atik davrandı, onun yapamadığını yaptı; Gokhan’ı kenara aldı. Cuneyt Cakır, 3 Beşiktaş atağında “avantaj” uygulamayarak 3 onemli akını kesti. Yani, malesef Turkiye’nin 1 numaralı hakemi dediğimiz hakem, mactan korktu. İki tarafa da gidip gelen bir mactı. Eksilen kaybetti. BEĞENDiM Macın heyecanı iyiydi, goller de guzeldi. BEĞENMEDİM Hakem Cuneyt Cakır’ın yonetimini. DİKKAT Bundan sonra butun takımlar kufur konusunda tehlikeli cizgiye geldiler. Ajansspor