Alıntı:
Aziz Yıldırım’ın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahce Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu acıklamalarını ibretle izledik. Yuz yıllık dostumuz Fenerbahce camiası dahil butun kuluplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri dondurmeye ve fanatizmin izlerini silmeye calıştığımız bu donemde boylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz. Havuzdan cekilme gibi sozum ona tehditlerle Anadolu kuluplerine şantaj yapan, kendi kulubune ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi surme curetini gostermiş ve guvenilirliğini butunuyle kaybetmiş bir yoneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli cabalarının Turk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz. Bu vesile ile ulkemizin ve sporumuzun butun ilke ve değerlerini hice saymış ve kontrolunu tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hic bir şekilde Galatasaray Spor Kulubu olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz. Galatasaray Spor Kulubu
Bir kulup duşunun gecmişte yaptıklarını, konuştuklarını unutup boyle bir taraftarın gazını almak icin bir acıklama yapıyor o kulupte galatasaray Şimdi bu acıklamayı inceleyelim. Alıntı:
sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri dondurmeye ve fanatizmin izlerini silmeye calıştığımız bu donemd
Sporda baris ve kardeslige hizmet etmek icin, "bu ates ufleyerek sonmez, gereken cezalar verilsin" tamtamciligi yapmis gs. Simdi de baris ve kardeslik icin aziz yildirim'a dengesini kaybetmis diyor. Galatasaray yonetim trollu. Alıntı:
endi kulubune ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi surme curetini gostermiş
Camiamıza leke surulduğunu iddia edecekler siz olmamalısınız biraz gecmişinize ha o kadar geriyede gitmeyin ha 2 sene onceki Cemal Nalga olayına gidin ondan sonra tekrar bir acıklama yapın. Alıntı:
Turk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
İzin vermeyeceklermiş bak bak bak hadi canım ne yapacaksınız Alıntı:
Galatasaray Spor Kulubu olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Muhattap almıyoruz deyip acıklama yapıyorsun muhattap almadığın kisi hakkında #disneyinkucukeinsteinlari Her turlu kurnazlığı, şaklabanlığı, fitne ve fesatlığı yapanlar, korkularından olsa gerek kaale almıyoruz diyerek guldurmuşlerdir. Kulubum ile gurur duyuyorum, 1 acıklama yaptık hepsinin bir taraftları tutuştu sozlerimi bu 3 soz ile kapatıyorum. Sadri Şener : Fenerbahce havuzdan cıkarsa bizi etkilemez..Trabzonspor albenisi olan bir kulup..Ayrıca havuzun bozulacağını sanmıyorum. Unal Aysal: Galatasaray arzu edilmesi gereken bir kulup, Galatasaray seksi bir kulup. Aziz Yıldırım: Fenerbahce Kuvayi Milliyedir, Fenerbahce Ruhtur! __________________